Φαίη Σκορδά για τηλεθεάσεις: «Κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση, εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά»
Media

Φαίη Σκορδά για τηλεθεάσεις: «Κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση, εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά»

Για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Brakfast@Star μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή Fay’s Time.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με το πώς κάποιος μπορεί να επηρεαστεί από την τηλεθέαση.

Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Σκορδά: «Στον αέρα η Φαίη και ο Γιώργος γινόντουσαν ένα, εκτός αέρα...»

xatzidou-eteoklis.jpg

«Εκτιμώ τους ανθρώπους που όταν είναι σε καλή φάση επαγγελματικά, κρατούν χαμηλούς τόνους γιατί έχουμε δει κάποιους να είναι έτσι λίγο πρώτοι -τα παιδιά ήταν κάποιες ημέρες πρώτοι- και μπορεί κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση. Εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά, εδώ τον εκτιμώ πάρα πολύ. Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης και έχουν 3-4-5 επιτυχημένες χρονιές, που αυτό είναι ένας κύκλος. Γιατί κάποιος που έχει κάνει 50% τηλεθέαση για πάρα πολλά χρόνια, θα ζήσει και πολύ χαμηλά νούμερα και μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξανά. Δεν σημαίνει κάτι. Έχω κάνει 60% νούμερα, τα έχω ζήσει», είπε και συνέχισε:

5ac39086-skorda-2.jpg

«Τι σημαίνει; Ούτε τότε έβγαινα και έλεγα, αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο. Να βλέπεις τι συμβαίνει σαφώς και να μην εθελοτυφλείς, αλλά να μην αλλάζει η ψυχολογία σου, το πως φέρεσαι στους γύρω σου και το ποιος νομίζεις ότι είσαι. Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους για εμένα»

Δες το απόσπασμα

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το «όχι» του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους

Φαίη Σκορδά: «Είναι επικίνδυνο, πιστεύει ότι έχουμε σχέση»-Η αποκάλυψη για τον εμμονικό θαυμαστή της

H συγκίνηση της Φαίης Σκορδά - «Δεν φεύγει ποτέ ο πόνος…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved