Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για το τέλος της Μάγισσας - «Όλα εδώ πληρώνονται...»
Media

Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για το τέλος της Μάγισσας - «Όλα εδώ πληρώνονται...»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου το Σάββατο 2/3. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα και μίλησε για τον ρόλο της Δαμιανής, αλλά και για το φινάλε της σειράς.

«Στο σενάριο δεν είχα φτάσει στο 20 επεισόδιο που αποκαλύπτεται ποιος σκότωσε το μωρό. Πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα μου λέει ο Λευτέρης ο Χαρίτος πως πρέπει να μου πει κάτι. Μου λέει είναι αυτό, γιατί κάποιοι μπορεί να μην θέλουν και να μην μπορούν να το υποστηρίξουν. Είπα οκ! Και δεν το ήξερε κανένας στο γύρισμα, μόνο εγώ και ο Λευτέρης και οι συγγραφείς εννοείται. Για 20 επεισόδια γινόταν χαμός στο σετ για το ποιος έχει σκοτώσει το παιδί. Μετά έλεγαν κάποιοι εμένα και έλεγα γιατί να το έχω σκοτώσει. Το έπαιζα πάρα πολύ καλά! Έκανα προπόνηση», είπε η Κατερίνα Λέχου για τη "Μάγισσα".

Η μάγισσα: Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία και η Ρηνιώ γίνεται μάρτυρας του φρικτού τέλους της

Για το τέλος της Δαμιανής στη σειρά τόνισε: «Όλα εδώ πληρώνονται σε αυτή τη ζωή και φυσικά θα γίνουν και οι αποκαλύψεις. Μην νομίζεις πως μόνο οι κακοί θα τιμωρηθούν. Γενικά υπάρχουν πολλές αναπάντεχες εξελίξεις. Το είδα και έλεγα “αααα, τι γίνεται εδώ;”. Δεν είναι ότι οι κακοί φεύγουν και οι καλοί μένουν. Δεν πάει μόνο έτσι, όπως και στη ζωή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ είναι συγκλονισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Αντρέι

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος απειλεί να πάρει τη Θεοφανώ και το μωρό στον πύργο των Λασκαραίων

Δήμητρα Κολλά: Ο ρόλος στη Μάγισσα και ο λόγος που έλειπε 15 χρόνια από την τηλεόραση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved