Έλενα Αμανατίδου: «Ακόμα κλαίω που αποχώρησα από το Survivor. Ζητάω από το Θεό να γυρίσει τον χρόνο»
Media

Έλενα Αμανατίδου: «Ακόμα κλαίω που αποχώρησα από το Survivor. Ζητάω από το Θεό να γυρίσει τον χρόνο»

Η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου μονομάχησαν για την παραμονή τους στο Survivor, δυστυχώς όμως η πρώτη δεν τα κατάφερε. 

Η Έλενα Αμανατίδου αν και πάλεψε σκληρά για τη θέση της στο Survivor 2024, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της, με αποτέλεσμα να μαζέψει τα πράγματά της και να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Survivor 2024: Ντέρμπι η μονομαχία! Αποχώρησε η Έλενα Αμανατίδου

Η Έλενα Αμανατίδου τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» τη συνάντησε με σκοπό να τους παραχωρήσει τις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης.

Η ίδια δήλωσε:

«Ακόμα κλαίω με την αποχώρησή μου. Πλησιάζει το βράδυ και λέω δεν το πιστεύω ότι δε μένω στην καλύβα μου. Έπαθα σοκ. Ζητούσα από τον Θεό να μου γυρίσει τον χρόνο πίσω».

Όσον αφορά την Κατερίνα Δαλάκα και την επιλογή της να δώσει τη Χρύσα ως υποψήφια προς αποχώρηση η Έλενα Αμανατίδου υποστήριξε:

«Όταν είσαι ο MVP μπορείς να σκεφτείς όσο στρατηγικά θέλεις. Εγώ δεν πρόλαβα να συζητήσω μαζί της, αλλά όλοι πιστεύαμε πως θα δώσει τη Μαριλίνα. Νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έπρεπε να δώσει τη Χρύσα. Υπήρχαν κι άλλες επιλογές από τις μπλε».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Έλενας Αμανατίδου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved