Ελίνα Παπίλα: «Ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση, δεν ήμουν στο κύκλωμα και ήμουν στόχος»
Media

Ελίνα Παπίλα: «Ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση, δεν ήμουν στο κύκλωμα και ήμουν στόχος»

Happy Day: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha παραχώρησε η Ελίνα Παπίλα και τα όσα είπε σίγουρα θα συζητηθούν.

Η ίδια, δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει το γεγονός ότι κάθε μέρα την περίμεναν ρεπόρτερς και κάμερες για να κάνει δηλώσεις, έξω από το ραδιόφωνο.

Ραμόνα Βλαντή: «Ποια είναι η κυρία Παπίλα;»

«Θα ευγνωμονώ πάντα το Star που μου έδωσε την ευκαιρία να βγω στην τηλεόραση. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχτηκαν. "Τι δουλειά έχει τώρα αυτή εδώ;". Ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση.

Στενοχωριόμουν. Έφτασαν στο σημείο να λένε πως ήμουν σνομπ και είχα ύφος. Προκειμένου να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά τους, με διέβαλαν. Έλεγαν για μένα “Ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγούν, η Κάμερον Ντίαζ;”», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα και συνέχισε:

papila.jpeg

«Δεν είναι όλα πλάκα. Για ποιο λόγο πέρυσι έρχονταν κάθε μέρα συνεργεία έξω από το ραδιόφωνο για να με ρωτήσουν εάν κόβεται η εκπομπή μου; Στεναχωριόμουν, ειδικά στην αρχή.

Δεν θα μπορούσε εκ των πραγμάτων να πάει καλά η εκπομπή με τέτοια κριτική. Κάθε Δευτέρα έβλεπα την εκπομπή μου σε ένα παράθυρο με τα νούμερα που έκανα. Πιστεύω ότι έχει να κάνει ότι ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα. Ήμουν ένας στόχος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Βλοντάκης: Για το “Celebrity” είχα πρόταση. Ήταν δελεαστικά τα χρήματα!

Ελίνα Παπίλα: Καλωσόρισε τον Αύγουστο με το μπικίνι της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved