Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και το μετανιώνουν
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και το μετανιώνουν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 5/3, η παρουσία της Ηλέκτρας στο ζαχαροπλαστείο αναστατώνει την Ζαχαρούλα και την οικογένεια της.

Η Τζένη παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της Ηλέκτρας και υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικη, αλλά ο Μεμάς και ο Πασχάλης διαφωνούν.

Η Τζένη απόλυτα σίγουρη για ό,τι είδε είναι αποφασισμένη να βρει τον τρόπο να το αποδείξει και να το αποκαλύψει. Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και αμέσως μετά το μετανιώνουν και οι δύο. Ο Ντίνος το εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα και η Αμαλία στην Πολυξένη. Ο έρωτας συγκρούεται με τη λογική και η Αμαλία μοιάζει έτοιμη να αποκαλύψει στον Σίμο τι συνέβη…

paradeisos-fotis.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών είδαμε...

Όλοι, αγωνιούν για την απόφαση του δικαστηρίου, που τόσο καιρό περίμεναν. Η δίκη εξελίσσεται κι η Γεωργία, βγαίνει από μέσα, κλαίγοντας γοερά γι’ όσα αποφάσισε να πει ο Πάρης.

Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη, θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους, αποφασίζει να μην περιμένει την ετυμηγορία και φεύγει… αλλά με ποιον…; Πού θα την οδηγήσει άραγε αυτή, η απόφαση; Μια πρόταση γάμου που θα δεχτεί η Μάγια, θα αλλάξει τα πάντα γιατί είναι από κάποιον που περίμενε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο… Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο, θα φέρει την Ζαχαρούλα σε φοβερά δυσάρεστη θέση…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved