Survivor 2024 spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία, ο κακός χαμός στους Μπλε & η 3η υποψήφια
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024 spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία, ο κακός χαμός στους Μπλε & η 3η υποψήφια

Survivor 2024 Spoiler: Απόψε το βράδυ θα δούμε άλλο ένα δυνατό επεισόδιο με μεγάλες περιπέτειες των παικτών στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. 

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει τον ανταγωνισμό στο κόκκινο. Οι Διάσημοι κατέκτησαν την πρώτη ασυλία, με τους Μπλε να βγάζουν στον τάκο τη Μαριλίνα, όμως η δεύτερη ασυλία είχε χρώμα... Μπλε, με τους Κόκκινους αυτή τη φορά να βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση την Ευγενία Μπόρλα.

Survivor 2024: «Ρε καραγκιόζη!» - Σφαγή απόψε στην καλύβα - «Πόσες προσβολές να ακούσω ρε άντρακλα;»

MPLE-(02).jpg

Απόψε (5/3) θα δούμε άλλον έναν δυνατό αγώνα για ασυλία, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης για τη νίκη.

Μόνο που στο μεταξύ θα δούμε και έναν άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ Σταμάτη και Περπατάρη οι οποίοι έρχονται σε μεγάλη ρήξη. Σε μία λογομαχία τους στην καλύβα, ο Περπατάρης θα αποκαλέσει τον Σταμάτη «καραγκιόζη» και αμέσως η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί επικίνδυνα. Το επεισόδιο, δείχνει πως οι Μπλε δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση, όμως αυτό, ευτυχώς δεν θα επηρεάσει την απόδοσή τους καθώς σύμφωνα με τα spoilers οι Μπλε θα είναι οι νικητές της τρίτης ασυλίας με τους Κόκκινους να πηγαίνουν νικημένοι και στενοχωρημένοι στο συμβούλιο για να ψηφίσουν την παίκτρια εκείνη που θα βγει τρίτη υποψήφια της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που φτάνουν... Ελλάδα, η άτυχη θα είναι η πολύ καινούργια Αναστασία Τσέρου η οποία δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα της μέχρι στιγμής ούτε να δείξει όλες τις δυνατότητές της στον στίβο μάχης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved