Media

Ο Μονομάχος - Δεν έχει ξαναγίνει: Η θρησκευτική ερώτηση που έδιωξε 82 παίκτες

Gossip-tv Team

Μία απίστευτη στιγμή είδαμε στο τηλεοπτικό Μονομάχο του ΣΚΑΙ αφού μία ερώτηση άφησε εκτός δεκάδες αντιπάλους και έκανε ακόμη και τον Χρήστο Φερεντίνο να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες το ρεκόρ ήταν 73 αντίπαλοι, ένα τεράστιο νούμερο που δύσκολα έμοιαζε να μπορεί μία ερώτηση να το ξεπεράσει, ειδικά αν η μαζική εξολόθρευση δεν έχει γίνει στα πρώτα επίπεδα που οι αντίπαλοι είναι συνολικά 100. Και όμως έγινε και αυτό αφού υπήρξε μία ερώτηση που έδιωξε μαζικά 82 αντιπάλους από τους 95 που έμεναν μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι.

monomaxos1-710x401.jpg

Η Έλενα ήταν η Μονομάχος που στις πρώτες εύκολες ερωτήσεις του παιχνιδιού είχε διώξει 5 μόνο αντιπάλους. Όταν όμως επέλεξε κατηγορία θρησκεία η ερώτηση «Πόσα από τα Ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης έχουν γραφτεί από μαθητές του Χριστού» δεν περίμενε ποτέ ότι θα κοκκίνιζαν πάνω από 80 αντίπαλοί της. Εξάλλου και η ίδια δε γνώριζε την απάντηση και πήρε τη βοήθεια του 25% για να είναι σίγουρη.

XRHSTOS-FERENTINOS-(3).jpg

Φυσικά η απάντηση είναι το 2, αφού μόνο ο Ματθαίος και ο Ιωάννης ήταν μαθητές του Ιησού. Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που αποκαλύπτεται η σωστή απάντηση και αρχίζουν να κοκκινίζουν πάνω από 80 αντίπαλοι.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved