Σασμός: «Γονάτισε» το Twitter στα πόδια του Αντώνη – «Πες της τα όλα σε εκλιπαρώ»
Media

Σασμός: «Γονάτισε» το Twitter στα πόδια του Αντώνη – «Πες της τα όλα σε εκλιπαρώ»

«Γονάτισε» το Twitter με τον Αντώνη στο αποψινό επεισόδιο 5/3 της σειράς Σασμός. Οι τηλεθεατές επιθυμούν, ο ήρωας να πει όλη την αλήθεια στη Μαρίνα…

Ο εισαγγελέας πιέζει τον Αντώνη για απαντήσεις ούτως ώστε να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί πίσω από την κουκουλωμένη δολοφονία του Στεφανή και η Μαρίνα έχει καταλάβει ότι εκείνος κάτι της κρύβει.

Σασμός: Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό

GH7gPEda0AA30ur.jpeg

Του υπενθύμισε ότι της υποσχέθηκε ότι δεν θα της ξαναπεί άλλα ψέματα μετά τα όσα έγιναν με την υπόθεση του Πετρή με τον Αντώνη να κρατά το στόμα του κλειστό.

Στο τέλος τσακώθηκαν και οι τηλεθεατές έδειξαν να μην αντέχουν αυτή την εξέλιξη.

Σασμός - Δείτε τα σχόλια:

Σασμός - Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο:

Η Στέλλα περνά την βραδιά της μαζί με την Θοδώρα και τον Χρήστο μέχρι να λάβει μια κλήση εκείνος που θα την βάλει σε σκέψεις. Η Μαρίνα δεν παίρνει απαντήσεις από τον Αντώνη για τα μυστικά που κρύβει και αναγκάζεται να τις ψάξει αλλού. Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Την στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved