Αφροδίτη Λιάντου: «Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει τα πάντα, η μαμά μου τον λατρεύει»
Media

Αφροδίτη Λιάντου: «Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει τα πάντα, η μαμά μου τον λατρεύει»

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στην κάμερα του Fay’s Time για την Εβελίνα Παπούλια αλλά και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Συγκεκριμένα είπε η Αφροδίτη: «Η μαμά μου, όταν με είδε στο έργο, συγκινήθηκε. Η μαμά μου τα βλέπει όλα θετικά, δεν είναι αυστηρή κριτής. Ο μπαμπάς μου είναι λίγο πιο αυστηρός. Ίσως κάποια στιγμή συμβεί μια συνεργασία με τη μητέρα μου, αλλά δεν μας έχει γίνει κάποια πρόταση. Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τις τέχνες. Ότι μου αρέσει, το κάνω. Τώρα έχω κάνει μια εταιρεία με τσάντες».

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν ζητάω συμβουλές από τη μητέρα μου»

aphrodite-liantou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει σταματήσει να υπάρχει αυτή η σύγκριση με τη μητέρα μου. Δεν μπορείς να μας συγκρίνεις, είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Η μητέρα μου με συμβούλεψε να μη φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη στασιμότητα. Μετά τη Γη της Ελιάς είχα την ανάγκη να κάνω μια παύση και να ασχοληθώ με τον εαυτό μου»!

Και πρόσθεσε η Αφροδίτη Λιάντου: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, ο Αλέξανδρος έχει τα πάντα. Η μαμά μου λατρεύει τον Αλέξανδρο. Έχω τον κωδικό από το κινητό του Αλέξανδρου, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λιάντου: Έγινε ξανθιά και μοιάζει ακόμη πιο πολύ στη «Μαρίνα Κουντουράτου» - Δες την αλλαγή

Αφροδίτη Λιάντου: Οι τρυφερές ευχές της μητέρας της για τα γενέθλιά της και η τούρτα του Σκουρλέτη

Σκουρλέτης: Σε ρόλο φωτογράφου για την αγαπημένη του, Αφροδίτη στο κέντρο της Αθήνας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved