Η μάγισσα: Θάνατος, δολοφονίες και νεκροί- Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής
Media

Η μάγισσα: Θάνατος, δολοφονίες και νεκροί- Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής

Η μάγισσα: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι τηλεθεατές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1. 

Ουκ ολίγες φορές ο Τζανής έλεγε και ξαναέλεγε στη μητέρα του πως θα γίνει ο άρχοντας του πύργου των Λασκαραίων. Εκείνη πάντα στεκόταν στο πλευρό του, αλλά προσπαθούσε και να τον επαναφέρει στην τάξη, υπενθυμίζοντάς του πως ο Μάρκος έχει τα ηνία. «Μια μέρα θα με καμαρώνεις ως άρχοντα του πύργου αυτού. Δεν γεννήθηκε αυτός που θα με απομακρύνει από το πεπρωμένο μου. Και η ώρα που θα δικαιωθώ πλησιάζει, δεν θα τους δώσω τη χαρά να αποτύχω», είχε πει στη μάνα του λίγο πριν εκδιωχθεί από την οικογένεια με την κατηγορία της προδοσίας.

Η μάγισσα σπόιλερ: Η Δαμιανή προδίδει Μάρκο και Μιχαήλ! O πύργος βάφεται με αίμα!

8.-(3).jpg

Η μάγισσα: Τζανής- Μεταξία

Στη συνέχεια, ο Τζανής βρήκε καταφύγιο στον πύργο των Γερακάρηδων και μαζί τους προετοιμάζουν βήμα-βήμα τα σχέδιά τους για να καταστρέφουν τους Λασκαραίους, αλλά και για να σκοτώσει ο Τζανής τον Μάρκο, ενώ την ίδια ώρα η Δαμιανή τον στηρίζει και διψάει και εκείνη εκδίκηση από τον Μάρκο που έδιωξε τον γιο της από τον πύργο και από τον Μιχαήλ που την πρόδιδε όλα αυτά τα χρόνια με την Αναστασία. Στο μεταξύ, ο Μάρκος καταφέρνει να ανακαλύψει πως ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στους Γερακάρηδες, καταλαβαίνει πως εκείνος ήταν που τους βοηθούσε να τους καταστρέψει οικονομικά και εμπορικό, ενώ η σκέψη πως ο αδελφός του έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να σκοτώσει το νεογέννητο παιδί του κάνουν τον Μάρκο να μισεί ακόμα περισσότερο τον Τζανή. Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φιτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα..

Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για το τέλος της Μάγισσας - «Όλα εδώ πληρώνονται...»

Θάνατος και δολοφονίες

Το σχέδιο του Τζανή στέφεται με επιτυχία και ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του μέσα στον πύργο των Λασκαραίων και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο. Οποίος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ τελευταία στιγμή ο Μιχαήλ με τον Μάρκο καταφέρνουν να ξεφύγουν και κρύβονται κάπου στο δάσος.

tzanis-damiani-magissa.jpg

Η μάγισσα: Η αρχή του τέλους ξεκινά- Η οικογένεια των Λασκαραίων τινάζεται στον αέρα

Οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του. Οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να γλιτώσουν, άλλωστε ήδη η Δαμιανή με τη Μετάξια ήταν και αυτές στο σχέδιο, οπότε γνώριζαν τι θα γίνει. Η Ρηνιώ αντιδρά στη συμπεριφορά του Τζανή αλλά η Δαμιανή τη βάζει στη θέση της: «Ο Τζανής είναι ο αρχηγός μας τώρα και αυτόν θα υπακούμε. Μη ρίχνεις άλλο λάδι στη φωτιά», της λέει. Κι ενώ οι γυναίκες σώζονται, μία δεν καταφέρνει να γλιτώσει από τη μανία της Δαμιανής.

damiani-anastasia.jpg

Η Αναστασία βρίσκει φρικτό θάνατο στα χέρια της αντίζηλου της, που με αυτόν τον τρόπο παίρνει το αίμα της πίσω για όσα εξαιτίας της η ίδια υπέφερε. Η είδηση του θανάτου της σύγκριας του Μιχαήλ αμέσως γίνεται γνωστή και η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το νέο της έγκλημα απ' όλους, όχι όμως και απ' τη Ρηνιώ που θα υποψιαστεί την ενοχή της. Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ συγκλονίζονται από τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους αλλά είναι ανήμποροι πλέον ν’ αντιδράσουν.

Πότε και πώς θα τελειώσει η Μάγισσα; Η αποκάλυψη Ροϊλού και ένας χωρισμός

H Θεοφανώ γίνεται στόχος

Κι ενώ ο Μάρκος με τον Μιχαήλ κατάφεραν να ξεφύγουν από τον πύργο, από την άλλη η Θεοφανώ με το μωρό αγκαλιά δεν προλαβαίνει να ξεφύγει και κρύβεται, μέχρι που την εντοπίζουν και τη κλείνουν στο μπουντρούμι. Όπως και τον Κανέλλο.

kanellos.jpg

H Μάγισσα Κανέλλος

Η Θεοφανώ και το μωρό βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση: «Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημα που έσπειρε! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι επικίνδυνη, γρουσούζα, μόνο το κακό προκαλεί». λέει και η Δαμιανή δείχνει να συμφωνεί: «θα κρατήσουμε το μωρό, αλλά αυτή πρέπει να τη σκοτώσουμε» Όλοι συμφωνούν στη δική της θανάτωση, αλλά όχι του μωρού. Μόνο που η Θεοφανώ ζητά μια τελευταία χάρη: «Σκοτώστε με, κάντε το, αλλά θέλω να το κάνετε στο Ταίναρο, εκεί που σκοτώσατε και τη μάνα μου». Η Κυπριανή βρίσκει την ευκαιρία και της λέει: «Είχες την ευκαιρία σου να με σκοτώσεις αλλά δεν το έκανες. Τώρα θα σε σκοτώσω εγώ». Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν για την επιθυμία της Θεοφανώς και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους, λέει το περιοδικό Tv24.

Η Μάγισσα: Οι ηθοποιοί έστησαν πάρτι με... techno & Ικαριώτικο για το φινάλε της σειράς! Το γλέντι..

Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ πριν την σκοτώσει η Κυπριανή

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό Τηλέραμα, τόσο καιρό η μάνα του τον πίεζε να τη σκοτώσει μόνο και μόνο επειδή είναι η κόρη της... κακιάς μάγισσας που οδήγησε τον πατέρα του στην καταστροφή. Τώρα πια ο Σπήλιος συνειδητοποιεί πως η Θεοφανώ δεν είναι «κακός σπόρος», όπως ισχυριζόταν η Κυπριανή, αλλά μία από αυτούς... Μια Γερακάρισσα! Και αυτό αλλάζει τα πάντα!

spilios.jpg

Η Μάγισσα - Σπήλιος

Παρά το μίσος της μάνας του, της Μεταξίας, του Τζανή και της Δαμιανής για τη σύγκρια του Μάρκου και παρά τις πιέσεις που του ασκούν να τη σκοτώσει, εκείνος ξέρει πως η... αδελφή του δεν ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου της κόρης του. Θέλει λοιπόν να αποφασίσει με καθαρό μυαλό για την τύχη της. Μεγάλο σοκ όμως περιμένει τον Σπήλιο όταν το πνεύμα της Αναχίτ κυριαρχεί στο σώμα της Θεφανώς και τον φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν του και τα κρίματά του: έτσι, ακούει... τον Πετρούνη να του μιλά!

Η Μάγισσα: «Γονάτισε» το twitter από τα γέλια! Η «αϊκόνικ» μάνα Μπαζάκα & ο ξεκαρδιστικός διάλογος

nousias-(2).jpg

Ο Τάσος Νούσιας στη Μάγισσα

Ο αδικοχαμένος γιος του, που υποτίθεται ότι κρεμάστηκε, αν και στην πραγματικότητα τον «έφαγαν» οι άντρες της Κυπριανής, επιστρέφει από τον τάφο και του πετάει στα μούτρα όλα όσα του έκανε! Γιατί ως πατέρας ο Σπήλιος έκανε τραγικά λάθη. Και θα πρέπει να πληρώσει... Ο δρόμος για το τέλος είναι στρωμένος με αίμα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved