Σασμός: H Εύα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Ευθύμη

Η Εύα δέχεται δολοφονική επίθεση

Media

Σασμός: H Εύα μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Ευθύμη

Σασμός: Ένας αθώος χάνει τη ζωή του και βυθίζει στη θλίψη την Άνω Ποριά.

Τότε ο Παύλος καταδίδει την Εύα στην Αστυνομία κι εκείνη λίγο μετά μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Θοδώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα υιοθετήσει το μωρό με τον Τόλη.

SASMOS-P.Dadakaridhs-(2).jpg

Ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή κι εκείνη μένει σοκαρισμένη να τον ακούει να της εξιστορεί όσα έχουν γίνει. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου, από την οποία δεν ξέρει αν θα κατορθώσει να βγει ζωντανή. Συγκεκριμένα, καθώς οδηγεί διαπιστώνει πως τα φρένα του αυτοκινήτου της δεν λειτουργούν και το αμάξι κατευθύνεται στον γκρεμό. Τελευταία στιγμή, καταφέρνει και σώζεται!

SASMOS-(2).jpg

Η Εύα, η οποία έχει δώσει την εντολή δολοφονίας εναντίον της Θοδώρας, ετοιμάζει την αναχώρησή της δια βεβαιώνοντας τον Παύλο και τον Βαγγέλη πως δεν θα κάνει κάποια κίνηση εναντίον του Μαθιού. Παράλληλα, το χωριό προσπαθεί να βρει οικογένεια για το μωρό, για να μην καταλήξει σε ίδρυμα. Την επόμενη μέρα, η Θοδώρα ενημερώνεται πως κάποιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της. Από την άλλη, ο Γιώργος έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τον Χρήστο, ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του Οδυσσέα. Η Στέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη από την αλήθεια που της αποκαλύπτει ο Μαθιός και ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπησή του. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείθει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δεν θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της.

SASMOS-Xr.Xeila-Famelh-M.Prwtopappa-Or.Aygoystidhs.jpg

Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό αν σκότωσε τον Στεφανή κι εκείνος προσπαθεί να τον παραπλανήσει. Εν τω μεταξύ, το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει τον Γιώργο έκπληκτο, και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια. Κι όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της από τη χώρα, με το τελειωτικό της χτύπημα, εκείνος αποφασίζει να στήσει μια παγίδα εναντίον της. Την ίδια στιγμή, η ιδέα της Καλλιόπης να πάρουν ο Τόλης και η Θοδώρα το μωρό αρχίζει να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τη Θοδώρα, της οποίας την προσοχή τραβάει ο πλέον απρόσμενος άντρας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μία σοκαριστική αποκάλυψη διαλύει την ηρεμία στο χωριό και θέτει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση. Την επομένη, η Θοδώρα καλείται να πάρει μία σημαντική απόφαση αν θέλει να κρατήσει το μωρό, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει στην άκρη τα αισθήματά της για τον Γιώργο

Πηγή Mytv

Σασμός σπόιλερ: Τρόμος! Ο Ρούσσος επιστρέφει και απειλεί Καλλιόπη και Παύλο

Σασμός: Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό

Σασμός: Ένα σχέδιο εξόντωσης, μία ομολογία, μία συμφιλίωση κι ένα... μωρό φέρνουν τα πάνω κάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved