Eurovision 2024:Το σχόλιο της Καινούργιου για το τραγούδι της Ελλάδας μετά από 6 φορές που το άκουσε
Media

Eurovision 2024:Το σχόλιο της Καινούργιου για το τραγούδι της Ελλάδας μετά από 6 φορές που το άκουσε

M’ ένα τραγούδι με ελληνικό χρώμα, που έχει τον τίτλο «ZARI», η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Eurovision 2024: Γκάφα της ΕΡΤ - Ανέβασε το τραγούδι της Μαρίνα Σάττι πριν την επίσημη παρουσίαση

MARINA-SATTI-2-1.jpg

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Στη εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχόλιο.

kainourgiou-(1).jpg

«Ειλικρινά την πρώτη φορά που το άκουσα, είπα ότι δεν είμαι σίγουρη. Όταν γύρισα σπίτι και το άκουσα ξανά, την έκτη φορά είπα καταπληκτικό. Βρήκα εξαιρετικό το video clip. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αθήνας. Κάποιοι μίλησαν για κιτς. Το βίντεο κλιπ έχει μια ωραία κιτσερέλα, μη παρεξηγηθώ μου αρέσει το τραγούδι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το βίντεο

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024. Τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Eurovision 2024 - «ZARI»: Το τραγουδι της Μαρίνας Σάττι δίχασε το Twitter

Eurovision-Γερμανού: Η κίνηση που «πρόδωσε» την πρωτιά, η «μυστική» ιδέα της λύρας & ο «εκβιασμός»

Eurovision 2024: Οι πρώτες αποκαλύψεις για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved