Βερόνικα Αργέντζη: «Είμαι 53 ετών, με ενοχλεί που η έκφραση μου αποτυπώνεται σιγά σιγά στο πρόσωπο»
Media

Βερόνικα Αργέντζη: «Είμαι 53 ετών, με ενοχλεί που η έκφραση μου αποτυπώνεται σιγά σιγά στο πρόσωπο»

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις η Βερόνικα Αργέντζη μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός με τη σπάνια ομορφιά σχολίασε την έκφραση «sex symbol» που πριν χρόνια της είχαν «φορέσει», αποκάλυψε την ηλικία της ενώ μίλησε και για την απώλεια του άντρα της.

Συγκλονίζει η Βερόνικα Αργέντζη για τις απώλειες που έχει ζήσει: «Δεν μπορώ να μην πονώ καθημερινά»

1709891536388-420609740-IMG_2300.jpg

«Η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη της και εισέπραξα το τι θα πει ο κόσμος. Ήταν ένα βάρος μέσα μου και το έφερα για πολλά χρόνια. Τι σημαίνει το ”sex symbol”, εγώ δεν καταλάβαινα όταν μου το έλεγαν, δεν το έπαιρνα θετικά. Ένιωθα σαν να έφταιγα, να έφταιγα δηλαδή που η πλάση, ο Θεός ή η μητέρα μου με είχε γεννήσει με αυτή τη φυσιογνωμία. Στην αρχή έπεσα στην παγίδα να βγαίνω δεκαεννέα ετών και να λέω διάφορα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Είμαι 53 ετών, με ενοχλεί που η έκφραση μου αποτυπώνεται σιγά σιγά στο πρόσωπο μου ή το σημάδι από το βλέμμα. Αλλά επειδή δεν είμαι κοκέτα με την έννοια της κοκέτας εντάξει δεν με πειράζει, αυτό που με ενοχλεί είναι σε σχέση με τις αντοχές μου»

veronika.jpg


Για την απώλεια του άντρα της είπε:

«Ο άνδρας μου υπήρξε ο έρωτας της ζωής μου. Ο έρωτας διαρκεί, δύο χρόνια… Μετά υπάρχει η αγάπη και υπάρχουν και όλα τα πράγματα που σε ενώνουν. Εγώ ήμουν 26 χρόνια μέσα στο γάμο. Είτε ήμουν σήμερα με τον σύντροφό μου είτε όχι για εμένα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι εδώ είναι το μεγαλύτερο ζήτημα. Άνθρωποι σαν τον άνδρα μου πρέπει να βρίσκονται μαζί μας»

Βερόνικα Αργέντζη: Έγινε 52 χρονών και δείτε πώς είναι σήμερα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Τσαλταμπάσης - Αργέντζη: Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό - Αποκλειστικό βίντεο

Σπάνια εμφάνιση για τη Βερόνικα Αργέντζη! Μια κούκλα στα 51 της χρόνια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved