Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι συνδέει τον Σταύρο και τον Λάμπη από το παρελθόν;
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι συνδέει τον Σταύρο και τον Λάμπη από το παρελθόν;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λάμπης καταθέτει στην Αστυνομία για τις συμπλοκές των μαθητικών συμμοριών.

Ο Νικόλας σταματάει να μπερδεύει τα αντικαταθλιπτικά με αλκοόλ και κάνει μια προσπάθεια να ελέγξει τον εαυτό του. Όμως, μια δυσάρεστη εξέλιξη θα ταράξει τα νερά στο Κολλέγιο.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-49-4.jpg

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45
KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-49-3.jpg

Επεισόδιο 49ο: Ο Νικόλας και η Πέρσα βοηθούν τον Λάμπη για να καταθέσει στην Αστυνομία. Τι θα αποκαλύψει για τις συμπλοκές των μαθητικών συμμοριών και γιατί γνωρίζει τόσα πολλά για την υπόθεση και την εμπλοκή του Φλωρή;

Ο Δαμασκηνός θέλει να εμπλέξει τον Νικόλα σε κάποιο σκάνδαλο, αλλά ο δικηγόρος του τον αποτρέπει. Ο Νικόλας σταματάει να μπερδεύει τα αντικαταθλιπτικά με αλκοόλ και κάνει μια προσπάθεια να ελέγξει τον εαυτό του. Ο Χρήστος τού μιλάει για το σχέδιό του να μπει στους παράνομους αγώνες ως παίκτης και ο Νικόλας του προτείνει να πάνε στην Αστυνομία.

Ο Ίκαρος ενοχλείται με τη στάση της Δάφνης μετά την πληροφορία της εμπλοκής του γιου του Δαμασκηνού. Ποια βοήθεια ζητάει ο Αχιλλέας από τον Ίκαρο; Η Άννα διαβεβαιώνει τον Νικόλα ότι η Χρύσα δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την πολυετή προσπάθειά της να στριμώξει τον Δαμασκηνό. Τι συνδέει τον Σταύρο και τον Λάμπη από το παρελθόν;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων- Ο Νικόλας προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του

Κάνε ότι κοιμάσαι: Γιατί παρακολουθεί η Αστυνομία τον γιο του Δαμασκηνού;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μάκης επιμένει να εξασφαλίσει τη στήριξη του Ίκαρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved