Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων- Ο Νικόλας προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι περιλήψεις των νέων επεισοδίων- Ο Νικόλας προσπαθεί να ελέγξει τον εαυτό του

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι περιλήψεις των δύο νέων επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Ο Νικόλας και η Πέρσα βοηθούν τον Λάμπη να καταθέσει στην Αστυνομία. Τότε εκείνος τους αποκαλύπτει γεγονότα που αφορούν τις συμπλοκές των μαθητικών συμμοριών αλλά και όσα γνωρίζει για την υπόθεση και την εμπλοκή του Φλώρη.

Παράλληλα, ο Δαμασκηνός θέλει να εμπλέξει τον Νικόλα, σε κάποιο σκάνδαλο, αλλά ο δικηγόρος του τον αποτρέπει, Την ίδια ώρα, ο καθηγητής σταματάει να μπερδεύει τα αντικαταθλιπτικά με αλκοόλ και κάνει μια προσπάθεια να ελέγξει τον εαυτό του. Λίγο αργότερα, ο Χρήστος τού μιλάει για το σχέδιό του να μπει στους παράνομους αγώνες ως παίκτης και ο Νικόλας τού προτείνει να πάνε στην Αστυνομία.

Νίκος Θωμάς: Από το Survivor, στην Τούρτα της μαμάς και φέτος στο Κάνε ότι κοιμάσαι! Τον θυμάσαι;

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-48-3.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Ίκαρος ενοχλείται με τη στάση της Δάφνης μετά την πληροφορία της εμπλοκής του γιου του Δαμασκηνού. Η Άννα, τώρα, διαβεβαιώνει τον Νικόλα ότι η Χρύσα δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την πολυετή προσπάθειά της να στριμώξει τον Δαμασκηνό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και η Αστυνομία εντείνει τις έρευνες, ο Δαμασκηνός προσπαθεί να έχει συνέχεια τον γιο του από κοντά, πιστεύοντας ότι τον παρακολουθούν. Την επομένη ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από την Αστυνομία για τα κλειστά στόματα στο Κολλέγιο και απολογείται στην Άννα για την πρωτοβουλία του να παρακολουθήσει τον Δαμασκηνό.

Αλέξανδρος Καλπακίδης: Το ξεκίνημα από το Βερολίνο το 1990, το θέατρο & η καταξίωση με τις Μέλισσες

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-46-2.jpg

Από την άλλη, η Μπετίνα αναλαμβάνει να μαγειρεύει για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο και γνωρίζει τους μαθητές, οι οποίοι προσπαθούν να τη δυσκολέψουν. Οι ώρες περνούν και ο Νικόλας με τον Κάσδαγλη αντιμετωπίζουν την απροθυμία των υπόλοιπων καθηγητών να πιέσουν τους μαθητές να μιλήσουν και να βρεθούν έτσι στο στόχαστρο των γονιών τους.

Δεπάστας: Το βιογραφικό,ο μεγάλος έρωτας με τη σύζυγό του, τα δίδυμα & ο ρόλος στο Κάνε ότι κοιμάσαι

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-46-4.jpg

Ποιος στέλνει στην Άννα τις ερωτικές φωτογραφίες του Ίσσαρη με την Καμβύση; Γιατί ο Ίκαρος δεν δέχεται να ακούσει τον Αχιλλέα, που επιμένει στη συγγνώμη του και χρειάζεται τη βοήθειά του; Ποια δυσάρεστη εξέλιξη θα ταράξει τα νερά στο Κολλέγιο;

Διαβάστε επίσης:

Κάνε ότι κοιμάσαι–Χαλκιαδάκης: «Μπορώ να αντιστοιχήσω και τις 195 χώρες της Γης με τις σημαίες τους»

Σκαραγκάς: «Έσπασε» ο δημιουργός του Κάνε ότι κοιμάσαι – Δάκρυσε στην εκπομπή Στούντιο 4

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved