Δεπάστας: Το βιογραφικό,ο μεγάλος έρωτας με τη σύζυγό του, τα δίδυμα & ο ρόλος στο Κάνε ότι κοιμάσαι
Showbiz

Δεπάστας: Το βιογραφικό,ο μεγάλος έρωτας με τη σύζυγό του, τα δίδυμα & ο ρόλος στο Κάνε ότι κοιμάσαι

Ο Γιώργος Δεπάστας, για δεύτερη σεζόν, υποδύεται τον Λάκη, τον σύζυγο της Μπετίνας, στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι. Εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός όμως είναι και ένας υπέροχος οικογενειάρχης.

Αφού επιβίωσε στην πρώτη σεζόν της σειράς που οι περισσότεροι έπεσαν νεκροί στο τελευταίο επεισόδιο, επέστρεψε δυναμικά στη δεύτερη και ήδη μας έχει εκπλήξει με τις εξελίξεις στον ρόλο του καθώς έχουν γίνει κάποια γεγονότα που σίγουρα οι τηλεθεατές δεν περίμεναν να δουν από αυτόν.

Εκτός από την τηλεόραση, τον έχουμε δει στο παρελθόν και στο θέατρο και συγκεκριμένα στις παραστάσεις: Πέερ Γκύντ (2017), Άγγελοι στην Αμερική (2010), Νίκη (2017), Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2018).

«Στο θέατρο έχω κάνει πολλά πράγματα. Τηλεόραση πάλι δεν έχω κάνει πολλή. Μου δόθηκε τώρα αυτό το δώρο -γιατί είναι πραγματικό δώρο- να είμαι στο "Κάνε ότι κοιμάσαι"», και έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ η τηλεόραση», έχει πει σε συνέντευξή του.

depastas11.jpg

Ο Γιώργος Δεπάστας στο θέατρο.

Εκτός από επαγγελματική επιτυχία, ο Γιώργος Δεπάστας βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Τζούλια, έχουν αποκτήσει μαζί δύο δίδυμα κοριτσάκια και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

«Ευτυχία! Χαρά! Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να το περιγράψεις. Και όσο περνά ο καιρός, αυτό δυναμώνει. Είναι το απόλυτο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει άνθρωπος. Η απόλυτη ευτυχία! Είχαμε δύο αποτυχημένες προσπάθειες και μετά προχωρήσαμε σε εξωσωματική. Ευτυχώς, ο Θεός μάς ευλόγησε να γίνουμε γονείς», έχει δηλώσει επίσης ο ίδιος.

36754482_400214060470043_4672463602416877568_n.jpg

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Γιώργου Δεπάστα στη Σίφνο.

Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν και παραμένει μεγάλος ενώ ο γάμος τους είχε γίνει στη Σίφνο με πολλούς καλεσμένους. Γαμπρός τότε, είχε καταφθάσει στην εκκλησία συνοδευόμενους από μουσικούς. Ανάμεσα στους καλεσμένους είχαμε δει την Δανάη Μπάρκα αλλά και τον Σταμάτη Φασουλή με τον οποίο έχουν πολύ στενές σχέσεις.

«Για τον Σταμάτη θα πω ότι ευτυχώς βρέθηκα γρήγορα κοντά του, σχεδόν από το "Βίρα τις άγκυρες". Τότε έλεγα μία ατάκα, μη φανταστείτε, αλλά για μένα αυτή η συνάντηση με τον Σταμάτη ήταν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου - όχι μόνο στην επαγγελματική. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει», είχε εξομολογηθεί στο 7 μέρες TV.

Ιδιαίτερη η σχέση του και με τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία τον έχουμε δει να ποστάρει φωτογραφίες αρκετές φορές, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το κοινό έχει αγαπήσει τον Γιώργο Δεπάστα και περιμένουμε όλοι να τον δούμε και σε άλλες σειρές στο μέλλον. Είναι σίγουρα από τα πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved