Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του & είπε ότι θα κερδίσει - Η ιστορία του 1ου νικητή του «Εκατομμυριούχου»
Media

Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του & είπε ότι θα κερδίσει - Η ιστορία του 1ου νικητή του «Εκατομμυριούχου»

Η ιστορία του πρώτου νικητή στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» θα σε σοκάρει!

Το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», έχει επιστρέψει για τα καλά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μας κρατά συντροφιά!

Εκατομμυριούχος: Λαχτάρησε από την πρώτη ερώτηση - «Πάγωσε» ο Αρναούτογλου: «Δεν σε παρέσυρα»

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αφήσει ιστορία, καθώς έχει προβληθεί σε 120 χώρες και σε 92 διαφορετικές γλώσσες, ενώ τα περιστατικά που έχουν συμβεί στο πλατό έχουν απασχολήσει το κοινό.

Αξέχαστος θα μας μείνει όμως ο πρώτος νικητής του «Εκατομμυριούχου» που χρησιμοποίησε το τηλεφώνημα για να πει στον πατέρα του ότι θα κερδίσει!

Ο Τζον Κάρπεντερ είναι ο πρώτος που κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις εύκολα, γρήγορα και χωρίς καμία βοήθεια!

Πώς κέρδισε το αστρονομικό ποσό;

Στην 15η ερώτηση, αυτή του εκατομμυρίου ο Τζον Κάρπεντερ έδειχνε λίγο προβληματισμένος και τότε ζήτησε τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Κάλεσε τον πατέρα του και είπε: «Στην πραγματικότητα δεν θέλω τη βοήθεια σου, απλά θέλω να σε ενημερώσω ότι θα κερδίσω το ένα εκατομμύριο δολάρια».

«Θα ένιωθα ότι κλέβω αν είχα χρησιμοποιήσει βοήθεια στις προηγούμενες ερωτήσεις. Στην τελευταία ήξερα την απάντηση από την πρώτη στιγμή που την είδα. Σκέφτηκα όμως ότι θα φανώ υπερόπτης αν δεν χρησιμοποιήσω καμία βοήθεια και έτσι προσποιήθηκα ότι τη χρειάζομαι. Φάνηκα λίγο εξυπνάκιας που τον πήρα να του πω ότι θα κερδίσω αλλά ήταν όμορφο».

Και κάπως έτσι, ο τότε 31χρονος έγινε ο πρώτος νικητής στην ιστορία του «Εκατομμυριούχου».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved