J2US: Ο Καπετάνιος τραγούδησε «Αντετοκούνμπο, αλεγρία, μακαρένα» & αποθεώθηκε στο Twitter - «Είδωλο»
Media

J2US: Ο Καπετάνιος τραγούδησε «Αντετοκούνμπο, αλεγρία, μακαρένα» & αποθεώθηκε στο Twitter - «Είδωλο»

Mία... διασκευή του τραγουδιού «Μακαρένα» με δικούς του... εμπνευσμένους στίχους που περιλάμβαναν και τον Αντετονκούμπο -ποιος ξέρει άραγε, τον Θανάση ή τον Γιάννη- ερμήνευσε ο Γιάννης Καπετάνιος μαζί με τη Μαρία Καρλάκη απόψε (9/3) στη σκηνή του J2US

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη εμφανίστηκαν με το ανεβαστικό αυτό κομμάτι, δίνοντας επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό, με τον ηθοποιό με κάθε του κίνηση και ερμηνεία να χαρίζει αμείωτο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

J2US: Εκατομμύρια προβολές το «Oh Mami» από Καπετάνιο και Καρλάκη - Έγιναν viral

Μάλιστα, αντί να τραγουδάει στα ισπανικά που είναι και το τραγούδι, ο Γιάννης Καπετάνιος τραγουδούσε τα δικά του, αναφέροντας μάλιστα τον Αντετονκούμπο στους στίχους.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter που αντιλήφθηκαν το τι ακριβώς έλεγε ο Καπετάνιος, έσπευσαν να σχολιάσουν την ερμηνεία του, αποθεώνοντάς τον για το καταπληκτικό act του που τους έκανε να γελάσει. Δείτε παρακάτω την εμφάνιση του ντουέτου:

Οι κριτές φρόντισαν να μην είναι αυστηροί στην κριτική τους, σεβόμενοι το γεγονός ότι ο Γιάννης Καπετάνιος είναι μία... κατηγορία από μόνος του. Μάλιστα, όλοι επεσήμαναν πως ενώ δεν πάτησε σε νότα και άλλαξε και τους στίχους, τούς έκανε να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Παρ' όλα αυτά, η βαθμολογία τους ήταν χαμηλή. Δείτε όμως παρακάτω τα απίθανα σχόλια των χρηστών του twitter για την εμφάνιση αυτή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved