Η Νικολούλη αποκαλύπτει:  «Θα γράψω τις άγνωστες λεπτομέρειες που οδήγησαν στην εξιχνίαση υποθέσεων»
Media

Η Νικολούλη αποκαλύπτει: «Θα γράψω τις άγνωστες λεπτομέρειες που οδήγησαν στην εξιχνίαση υποθέσεων»

Η Αγγελική Νικολούλη, πέρα από το «Τούνελ», ασχολείται με μεγάλη επιτυχία και με τη συγγραφή αστυνομικών θρίλερ, τα οποία βασίζονται σε αληθινές πολύκροτες ιστορίες που αποκάλυψε η εκπομπή, ενώ ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

«Βρίσκομαι στο στάδιο της υλοποίησης», δηλώνει στο Secret και αποκαλύπτει τι θέλει να κάνει στο μέλλον.

Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη: Οι στιγμές που «γονάτισε»! «Δεν μπορείς να μη λυγίσεις»

«Θα σου πω κάτι που δεν έχω κάνει όσο θα ήθελα και στο οποίο σκοπεύω να αφοσιωθώ τα επόμενα χρόνια: τη συγγραφή νέων αστυνομικών, βιωματικών μυθιστορημάτων και όχι μόνο. Με τρώει μέσα μου να περάσουν στο χαρτί όλες εκείνες οι άγνωστες λεπτομέρειες που οδήγησαν στην εξιχνίαση υποθέσεων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο μέσα από το “Τούνελ"», εξηγεί.

8e3d75c5-nikolouli.jpg

Αναμφισβήτητα γοητευτική και ιδιαίτερα κομψή, έχει πολλούς θαυμαστές όλων των ηλικιών. Οι άντρες τη φλερτάρουν ή φοβούνται;

«Τι να φοβηθεί κάποιος από μένα...; (Γέλια). Είναι, όμως, νόμος. Όταν οι άνδρες βλέπουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση, φοβούνται να τις προσεγγίσουν για έναν λόγο που οι ίδιοι μόνο καταλαβαίνουν. Δεν ξέρω αν είναι ο φόβος της απόρριψης. Ίσως απλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία του φλερτ, γιατί σκέφτονται πως αποκλείεται τέτοιες γυναίκες να είναι μόνες», καταλήγει.

a4fd84e3-nikolouli-2.jpg

Η βραβευμένη δημοσιογράφος-ερευνήτρια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη κρι ειλικρινή σχέση με το κοινό του «Φως στο τούνελ», το οποίο εκτιμά την καθαρότητά της, τις ευαισθησίες της και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται όλες τις υποθέσεις, γι’ αυτό και επί 30 χρόνια την κρατά στην κορυφή. «Δεν μπορείς να κάνεις πολλά στη ζωή σου, αν δεν έχεις σεβασμό για τους ανθρώπους γύρω σου, αν δεν είσαι δίκαιος και αυθεντικός. Υπηρέτησα και υπηρετώ αυτό που κάνω με επαγγελματική ευσυνειδησία και συνέπεια. Αυτό σημαίνει κόπο, προσωπικές θυσίες, αφοσίωση, απόλυτη ετοιμότητα, συγκέντρωση και, κυρίως, επιμονή», εξηγεί στο «Secret».

Αγγελική Νικολούλη: Η έκπληξη του γιου της για τα γενέθλιά της & το πάρτι με συνεργάτες

Γενέθλια για τη Νικολούλη: Η ηλικία, ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης & το Φως στο Τούνελ

Φως στο Τούνελ-Twitter: H «υπερατλαντική» Αγγελική,ο κατάδικος,η Αυστραλία και το Είσαι το ταίρι μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved