Alpha: Ιστορική αλλαγή στην prime time – Τέλος η μυθοπλασία στις οκτώ!
Media

Alpha: Ιστορική αλλαγή στην prime time – Τέλος η μυθοπλασία στις οκτώ!

Σε ανασχηματισμό της prime time σχεδιάζει να προχωρήσει του χρόνου ο Alpha, μειώνοντας τα slots των σειρών.

Αντιμέτωπος με το τέλος και των τριών σίριαλ που καλύπτουν την prime time από τις 20:00 έως τα μεσάνυχτα, ο Alpha εξετάζει το ενδεχόμενο μιας ιστορικής αλλαγής που θα επαναφέρει τη βραδινή του ζώνη στη δομή που είχε πριν από επτά χρόνια. Το τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τον Ιούνιο θα σηματοδοτήσει και το τέλος της μυθοπλασίας για το slot των 20:00.

paradeisos.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ζώνη που έπεται του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και εγκαινιάζει την prime time θα αποκολληθεί από το σερί μυθοπλασίας και θα επιστρέφει σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα ή τηλεπαιχνίδι.

1675178479013-826936986-deal.jpg

Ενα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι το «Deal», που αναμένεται να επιστρέφει τη νέα σεζόν, να μην τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη, αλλά να αντικαταστήσει τον «Παράδεισο των κυριών» στις 20:00. Για την ώρα, δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις σχετικά με τη ζώνη μετάδοσης του «Deal», καθώς εκκρεμεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι, σε κάθε περίπτωση, το slot θα «παραδοθεί» σε πρόγραμμα entertainment και όχι σε σειρά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009, υπό τη διοίκηση των Γερμανών, ο Alpha ήταν το πρώτο κανάλι που μετακίνησε το δελτίο του στις 19:00 και μεγάλωσε την prime time κατά μία ώρα, «ανοίγοντας» τον χορό με το «Κάτι ψήνεται», που παρέμεινε στη ζώνη έως το 2017. Επτά χρόνια αργότερα και υπό το βάρος των νέων δεδομένων που φέρνει το ΕΚΟΜΕ, το μπάτζετ του σταθμού δεν «αντέχει» μυθοπλασία από τις 8 έως τις 12. Παράλληλα, γίνονται σκέψεις για προσθήκη προγραμμάτων ψυχαγωγίας και στο slot των 23:00 με late night εκπομπή ή πρόγραμμα light ψυχαγωγίας ενώ δεν υπάρχει πρόθεση για προσθήκη ριάλιτι

Πηγή Real

Σε διπλό ταμπλό η Μαρία Κίτσου την επόμενη σεζόν

Νέο στενό «μαρκάρισμα» του Alpha στον Γιώργο Λιανό; Αν πει το «ναι», τι θα γίνει με το Survivor;

Alpha: Έρχεται η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» δια χειρός Ρέππα – Παπαθανασίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved