Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανα τυχαία check up. Όταν μου έγινε η διάγνωση, γύρισα σπίτι παγωμένη»
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Έκανα τυχαία check up. Όταν μου έγινε η διάγνωση, γύρισα σπίτι παγωμένη»

Η Μαρία Μπακοδήμου που ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε και για το αυτοάνοσο που απέκτησε και το έμαθε εντελώς τυχαία μετά από ένα check up.

Αρχικά είπε: «Ένιωθα ότι ήμουν κλειστή για μία μεγάλη περίοδο, ντρεπόμουν ας πούμε να πάω να χαιρετήσω κάποιον. Πολλοί με περνούσαν για σνομπ αλλά ήταν μια προσωπική ντροπή. Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός, γιατί τότε έρχονται και οι άλλοι μπροστά σου»!

Και πρόσθεσε: «Ξυπνάς μια μέρα και σου γίνεται μία διάγνωση, μακάρι να είναι κάτι που το προλαβαίνεις, αλλά μπορεί να είναι και μοιραία. Λειτουργεί ψυχοσωματικά η πίεση, μας μεγαλώνουν με την πεποίθηση ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα για να μας αγαπάνε και αφήνουμε τον εαυτό μας πίσω.

Η Μπακοδήμου που δεν γνωρίζαμε: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή»

bacodimou-2.jpg

Αυτό αρχίζει και «φορτώνει» και στο τέλος σου βγαίνει πολύ ακριβά. Όταν άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου, έγιναν πολύ ωραίες οι σχέσεις με τα παιδιά μου. Όταν πέρασα εκείνη την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Πολύ κοντά χρονικά ήρθε και η διάγνωση για το αυτοάνοσο».

Μπακοδήμου σε Μενεγάκη: Ο Άγγελος είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός! Η ατάκα τους για τα παιδιά τους

Και υπογράμμισε η Μαρία στην Ελένη αποκαλύπτοντας: «Έκανα εντελώς τυχαία check-up για όλα τα άλλα. Είχα κάποιες δερματικές ενδείξεις, πηγαίνω στον δερματολόγο, μου λέει αυτό και με αφήνει σύξυλη. Γυρνάω στο σπίτι παγωμένη, το λέω στα παιδιά και στη μαμά μου και μέσα μου δημιουργήθηκε μία ασπίδα προστασίας, ότι εδώ τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Και μόνο που το λένε «αυτοάνοσο», σημαίνει ότι εγώ το έκανα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθε την ηλικία του Αντύπα - Βίντεο από τα γενέθλιά του

Μπακοδήμου σε Μενεγάκη: Ο Άγγελος είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός! Η ατάκα τους για τα παιδιά τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved