H Μάγισσα: Ο Τζανής αποκάλυψε στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν!
Media

H Μάγισσα: Ο Τζανής αποκάλυψε στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν!

Η Μάγισσα: Άλλη μία δυνατή σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Τζανή και τον Μάρκο. 

Απόψε είδαμε ότι η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ ανταπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα, ενώ η Δαμιανή μάταια παλεύει να τη διώξει από τον πύργο. Από την άλλη, ο Τζανής λέει ανοιχτά πως ο γιος του Μάρκου ήταν δικός του, κάτι που φέρνει μεγάλη αναταραχή στον Πύργο αλλά και στους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Η Μάγισσα: Μάρκος και Τζανής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πύργο και Twitter «υποκλίθηκε»

magissa-(1).jpg

Παράλληλα, η Θεοφανώ βρήκε ευκαιρία και μιλήσει με τον Φρίξο για όσα έγιναν με την Πολυξένη και εκείνη να είναι πια βέβαιη πως η Δαμιανή είχε δώσει την εντολή για να σκοτώσει το μωρό της Μεταξίας: «Σκέψου, Φρίξο! Ποιος άλλος θα μπορούσε να την κάνει να σκοτώσει το μωρό; Δεν είχε κανέναν λόγο η Πολυξένη από μόνη της να το κάνει. Ούτε ξαφνικά έχασε τα λογικά της και το έκανε. Η Δαμιανή το έκανε για να σώσει τον Τζανή, αφού το μωρό ήταν δικό του και όχι του Μάρκου», του λέει.

Η ίδια δεν σταματάει εκεί αλλά συνεχίζει λέγοντας: «Μένει μόνο να το επιβεβαιώσουμε». Μαζί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους. Και η επιβεβαίωση για την κοπέλα δεν θα αργήσει να έρθει...

Μία από τις πιο δυνατές σκηνές του αποψινού επεισοδίου ήταν η αποκάλυψη του Τζανή στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του. Και φυσικά τα σχόλια των χρηστών του Twitter έδωσαν και πήραν. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved