MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε τη δοκιμασία, ο νικητής των 1000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος!
Media

MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε τη δοκιμασία, ο νικητής των 1000 ευρώ και ο 2ος υποψήφιος!

MasterChef 2024: Η αποψινή δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και θα έκρινε φυσικά τις εξελίξεις στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Με την εβδομάδα με θέμα τη θάλασσα να συνεχίζεται, απόψε (12/3) οι Γκρι και οι Μπορντό αναμετρήθηκαν σε ακόμα ένα Tεστ Δημιουργικότητας, που απαιτούσε όλη την εφευρετικότητα των διαγωνιζομένων.

MasterChef-2024-Trith-12-Martioy-2024-stis-21.00.png

Ο Γιάννης Κούρτογλου, ως αρχηγός των Μπορντό που είχαν κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία είχε πολλά πλεονεκτήματα και με στρατηγική δημιούργησε τα ζευγάρια και είπε ποιος παίκτης θα μαγειρέψει τι από τις 8 καμπάνες που είχε μπροστά του.

Συγκεκριμένα χώρισε τους παίκτες στα εξής ζευγάρια και έδωσε τα εξής πιάτα:

Μάριος – Χρήστος Μοίρας (Ρέγκα καπνιστή)

Νίκος – Ζωή (Μπακαλιάρος)

Σοφοκλής – Παναγιώτης (Σαρδέλα παστή)

Ηλίας – Γιάννης Γεωργίου (Μπαρμπούνια)

Αλέξανδρος – Άνχελ (Χταπόδι)

Σταμάτης – Γιάννης (Γόπα)

Κώστας – Τάνια (Χριστόψαρο)

Μετά από μία ώρα σκληρού αγώνα στην κουζίνα, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, με το σκορ να φτάνει στο τέλος του με νίκη των Γκρι και να διαμορφώνεται στο 4-1.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, μετά και την ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα χθες, ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα το καλύτερο πιάτο που κατέκτησε μάλιστα και 1000 ευρώ που είναι το έπαθλο της δοκιμασίας, ήταν αυτό του Άνχελ. Ο παίκτης αποκάλυψε μάλιστα και τι θα κάνει τα χρήματα αυτά. Δείτε παρακάτω:

Τέλος, μετά από ψηφοφορία των Μπορντό, η ομάδα αποφάσισε να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο με πέντε αρνητικές ψήφους. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved