Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος πολεμά τον Δημήτρη- Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας
Media

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος πολεμά τον Δημήτρη- Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Παγιδευμένοι: Ενώ η Άννα είναι τρομοκρατημένη από το απειλητικό τηλεφώνημα που έλαβε, ο Δημήτρης μαθαίνει για όλες τις εξελίξεις και αντιδρά απρόσμενα. Παράλληλα, ο Αλέκος και ο Ιάσονας συμμαχούν εναντίον του, ενώ η Αγγελική δεν αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι περιμένει το παιδί τους.

Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Άννα την έχει τρομοκρατήσει, ενώ ταυτόχρονα διχάζεται για το τι πρέπει να κάνει. Παρά τον δισταγμό της, τελικά ο Δημήτρης μαθαίνει τι έχει συμβεί.

pagidevmenoi-(2).jpg

Ο εισαγγελέας κρατάει την ψυχραιμία του και οδηγείται σε μία παράτολμη κίνηση, η οποία όμως ίσως του στοιχίσει πολύ περισσότερα από όσα υπολογίζει. Παράλληλα, ο Σπύρος μαζί με την Άννα συνεργάζονται και καταφέρνουν να φτάσουν στη λύση της υπόθεσης του διάσημου ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, ανακαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από την επίθεση του ποδοσφαιριστή στον προπονητή του. Εντω μεταξύ, μία απροσδόκητη επίσκεψη τρομοκρατεί τη Λίνα. Το κορίτσι πανικοβάλλεται από αυτή την εξέλιξη και βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση. Μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει, τηλεφωνεί στην Άννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Τότε η δικηγόρος με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια.

Η Αγγελική κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Σταύρο

626aa905-pagidevmenoi.jpg

Η εγκυμοσύνη της Αγγελικής στέκεται αφορμή ώστε να αναβιώσει το πιο τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της και ο φόβος μήπως η ιστορία επαναληφθεί την οδηγεί σε απρόσμενες αποφάσεις. Συγκεκριμένα, επιλέγει να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι είναι έγκυος από τον σύντροφό της, τον Σταύρο, ενώ συγχρόνως παίρνει αποστάσεις από εκείνον. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης και ο Δημήτρης είναι καχύποπτος, καθώς πιστεύει ότι κάτι κρύβουν.

pagidevmenoi.ant1tv_364142114_281106031234339_8512263468778787580_n.jpg

Εν τω μεταξύ, ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο εισαγγελέας Μαρκέτος, γνωρίζοντας για τις απειλές που δέχεται εναντίον του, και έτσι αποφασίζουν να αναλάβουν την υπόθεση, πολεμώντας τον. Παράλληλα, η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι τον φέρνει αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός, καθώς οι αδίστακτοι εκβιαστές βάζουν στο στόχαστρο τα μέλη της οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι: H Άννα προδίδει την Αγγελική – Αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι θα γίνει μπαμπάς

Παγιδευμένοι: Μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες

Παγιδευμένοι: Μια νεκρή νύφη κι ένα απειλητικό τηλεφώνημα μπλέκουν ξανά Δημήτρη και Άννα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved