Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη- Μαθαίνει ποιος είναι ο Επιφάνειος
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης αντιμέτωπος με μία αποκάλυψη- Μαθαίνει ποιος είναι ο Επιφάνειος

Με αμείωτο ενδιαφέρον εξελίσσεται η δραματική σειρά εποχής του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, ο Γιωργίκης έρχεται αντιμέτωπος με μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Βλέποντας με τα ίδια του τα μάτια τον πατέρα Επιφάνειο, αντικρίζει μπροστά του τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Ανέστη, και συγκρούεται σφοδρά μαζί του.

Μία μεγάλη αποκάλυψη δημιουργεί μια νέα επική σύγκρουση στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας. Σύντομα ο Χρήστος καταφέρνει τον στόχο που έχει θέσει εδώ και καιρό και δεν είναι άλλος από το να βρει τις κρυμμένες επιστολές της μητέρας του.

Αποκλειστικό - Προξενιό: Η συγκλονιστική σκηνή Προβιού – Χάδως που θα «παγώσει» το κοινό

Eygenia-3ygkoroy-Meleths-Hlias_3.jpg

Ο νεαρός Προβιός, με την καθοδήγηση του πατέρα Επιφάνειου, που έκρυψε ο ίδιος τα γράμματα στο δάσος με τα μανιτάρια, καθώς και τη σημαντική βοήθεια της Ιουλίας, καταφέρνει και τα εντοπίζει. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, βλέπει τους πάντες να προετοιμάζονται για ένα προγραμματισμένο τραπέζι στους Στασινόπουλους και διαλύει το ευχάριστο κλίμα. Μάλιστα, ο Γιωργίκης έχει προετοιμαστεί να πει στους κουμπάρους του τα χαρμόσυνα νέα, ότι δηλαδή θα γίνει ξανά πατέρας. Μετά τις απρόσμενες φωνές του γιου του, προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος μαζί του. Αυτή η έκρηξη του αγοριού προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην Ιουλία και ο σύζυγός της προσπαθεί να την καθησυχάσει. Τότε, όμως, η Χάδω τού αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του ήταν εκείνη που βοήθησε τον Χρήστο να φτάσει στα χαμένα γράμματα της Ευγενίας, στρέφοντάς τον εναντίον της.

Προξενιό: Ο Στράτος σχεδιάζει την απόδρασή του – Ποιοι τον βοηθούν;

Dhmhtrhs-Arianoytsos-Anna-Masxa_1.jpg

Η κοπέλα, μετανιωμένη για την πράξη της, απολογείται και προσπαθεί να πλησιάσει-τον Γιωργίκη, ενώ εκείνος έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στον Χρήστο. Θέλοντας να τον βοηθήσει να ηρεμήσει, του προτείνει να πάνε μαζί να συναντήσουν τον μοναχό Επιφάνεια, ο οποίος, με τα λόγια του είχε καταφέρει ξανά να γιατρέψει τον νεαρό. Έτσι, μερικές ώρες αργότερα, οι δύο άντρες πηγαίνουν στο μοναστήρι. Εκεί, όμως, ο Γιωργίκης έρχεται αντιμέτωπος με ένα απρόσμενο θέαμα, που το προκαλεί σοκ. Αντικρίζει για πρώτη φορά τον άγιο πατέρα και ανακαλύπτει έκπληκτος ότι στην πραγματικότητα ο άντρας αυτός είναι ο Ανέστης, ο μεγαλύτερος εχθρός της οικογένειάς του. Αμέσως, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, ζητάει από τον Χρήστο να τον αφήνει να μιλήσει μόνος με τον Επιφάνειο. Ο Ανέστης προετοιμάζεται, λοιπόν, για τις συνέπειες που θα έχει αυτό το τετ α τετ. Μένοντας μόνοι τους, ο Προβιός, χωρίς δισταγμό, του ζητάει εξηγήσεις. Με φωνές και απειλές, του διαμηνύει ότι πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου Γης και να κρατηθεί πόση θυσία μακριά από την οικογένειά του.

Ελισάβετ Μουτάφη: Ο ρόλος στο Προξενιό, ο γάμος με τον Νιφλή και η σχέση με τον Μάκη Τσέλιο

Giannos-Perlegkas.jpg

Ο Ανέστης, από την πλευρά του, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Γιωργίκη, τονίζοντάς του ότι πλέον είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ωστόσο, τα λόγια του δεν πιάνουν τόπο και ακολουθεί ανάμεσά τους μία σφοδρή και μεγάλη σύγκρουση, διότι όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν. Ο Γιωργίκης δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την προδοσία του Ανέστη και της Ευγενίας, ενώ συγχρόνως τρέμει ότι μπορεί να αποκαλυφθούν κι άλλα κρυμμένα μυστικό της οικίας Προβιού.

Meleths-Hlias_1.jpg

Έτσι, πριν φύγει από το μοναστήρι, ο Γιωργίκης προειδοποιεί με σκληρό τρόπο τον Επιφάνειο να μείνει μακριά από τον Χρήστο, ειδάλλως θα αναγκαστεί να λάβει δραστικά μέτρα. Παίρνει αμέσως τον γιο του και γυρίζουν στο σπίτι, ενώ προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να κρατήσει τον Χρήστο μακριά από αυτόν τον άντρα, που απειλεί την οικογενειακή του γαλήνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved