Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Στάθης μετακομίζουν στο σπίτι της Ιουλίας
Media

Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Στάθης μετακομίζουν στο σπίτι της Ιουλίας

Γη της Ελιάς: Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή της Αρετής στη φυλακή, την ώρα που η Μαργαρίτα βρίσκει στοιχεία που δείχνουν ότι μάλλον είναι αθώα.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης σταματά τις έρευνες εντοπισμού του γιου του, ενώ ο Στάθης τα βρίσκει ξανά με την κόρη του, Αριάδνη. Συγχρόνως, η Χάιδω βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς η δίκη της βρίσκεται προ των πυλών

Η Γη της Ελιάς: Αυτή η πράξη της Αρετής την... «καίει»

GI-TIS-ELIAS-ARETI-TASOS.jpg


Η Αρετή, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί, μεταφέρεται στις φυλακές κι εκεί γνωρίζει την Κούλα (Χριστιάνα Αρτεμίου), η οποία είναι η συγκρατούμενή της στο κελί. Η εξέλιξη αυτή έχει τσακίσει τη Βασιλική η οποία από την πλευρά της δεν μπορεί να δεχθεί ότι η μητέρα της βρίσκεται στη φυλακή και νιώθει συντετριμμένη. Αντιθέτως, ο Φίλιππος χαίρεται που, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτώθηκαν την πεθερά του και η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι μεγαλώνει. Παράλληλα, η Μαργαρίτα, μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για τη χήρα του Τόσου, αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Έτσι, μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και τη Χάιδω. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος κάνει παράπονα στον Κουράκο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση του εμπρησμού. Την ίδια ώρα, στη φυλακή, η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκροτούμενες έρχονται πιο κοντά. Την επόμενη ημέρα, η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας μίας τρυφερής σκηνής με πρωταγωνίστρια την πρώην γυναίκα του Τάσου και αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα για εκείνη. Συγχρόνως, η ίδια ανησυχεί για τη Θεοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να καταναλώνει αλκοόλ συστηματικά.

GI-TIS-ELIAS-MARGARITA.jpg

Από την άλλη, ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική μοιάζει αγεφύρωτη. Εν τω μεταξύ, ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Αργότερα, η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητάει να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ανησυχία. Μάλιστα, για πρώτη φορά, η τελευταία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και συζητάει το σημαντικό αυτό ζήτημα με την Ειρήνη. Σε μία άλλη γωνιά της Μάνης, η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον στη ζωή τους και οι συγκρούσεις τους δεν έχουν σταματημό. Ύστερα από λίγο, η μικρή εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά με την Αναστασία την αναζητούν πανικόβλητες, ενώ ειδοποιούν αμέσως την Αστυνομία.

gi-tis-elias.jpg

Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη, και μονιάζει ξανά με τον πατέρα της. Αν και η κοπέλα αδυνατεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Χρήστο, παριστάνει πως είναι καλά για να μη δώσει κι άλλες αφορμές στον πατέρα της. Λίγες ώρες μετά, πηγαίνει στη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί, κάνοντας ακόμη μία κίνηση καλής θέλησης μεταξύ αδελφών. Ύστερα από αυτή τη συνάντηση, η Αριάδνη είναι χαρούμενη που κατάφερε να την προσεγγίσει. Εν τω μεταξύ, ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να μετακομίσει με την κόρη του στο σπίτι της Ιουλίας, ενώ το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς εκείνη γεμίζει τύψεις την Αριάδνη αλλά και τον Χρήστο. Την επομένη, ο Στάθης και η Αριάδνη μετακομίζουν και τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας. Όταν το μαθαίνει η Χρυσούλα, επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και της λέει τα νέα.

gi-tis-elias-7.png

Ύστερα από λίγες ώρες, ο Στάθης πηγαίνει να δει την πρώην γυναίκα του, για χάρη της Βασιλικής, αλλά εκείνη αρχίζει να τον καταριέται και ο άντρας φεύγει έξαλλος. Συγχρόνως, ο Παναγιώτης Βαφέας (Βασίλης Μιχαήλ), ο θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη. Κάποια στιγμή, συναντάει τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του και ο νεαρός ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και τόσο εκείνη όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση. Η γυναίκα βιώνει δύσκολες ώρες, όμως παράλληλα έχει την υποστήριξη του Φίλιππου, της Βασιλικής, του Παρασκευά και του Μιλτιάδη, που προσπαθούν να της δώσουν δύναμη.

Πηγή Mytv

Γη της ελιάς – Το spoiler «φωτιά» του Μουμούρη: «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Αρετή – Η κατηγορία και η ενοχή

Η γη της ελιάς: Η γυναίκα του Τάσου είναι η δολοφόνος του- Η Αρετή έπεσε σε παγίδα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved