Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Αρετή – Η κατηγορία και η ενοχή
Media

Γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες για την Αρετή – Η κατηγορία και η ενοχή

Γη της Ελιάς: Την ώρα που ο κλοιός σφίγγει γύρω από την Αρετή, ρ οποία είναι η βασική ύποπτη για τον εμπρησμό στον φούρνο και τον χαμό του Τάσου, η Βασιλική απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τον Φίλιππο.

Παράλληλα, η Αριάδνη συγχωρεί την Ιουλία, ενώ η Αθηνά δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Τζον.

Η είδηση του θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής είχαν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν πάνω της. Ωστόσο, η γυναίκα αρνείται ότι έχει κάποια ανάμειξη με το τραγικό συμβάν. Αυτή η κατάσταση έχει αναστατώσει τη Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο. Ο Κουράκος αναλαμβάνει την υπόθεση και ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθεί εμπλέκοντας και την Ασπασία.

tasos-areti.jpg

Παράλληλα, ορκίζεται στην κόρη της, που την επισκέπτεται στο τμήμα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου. Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για την Αρετή, καθώς ο αστυνόμος μαθαίνει ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη και η θέση της δυσχεραίνει. Τα στοιχεία εναντίον της Αρετής είναι συντριπτικά και οι κάτοικοι της Μάνης είναι διχασμένοι. Όντας σε απόγνωση, η Βασιλική απευθύνεται στον Λυκούργο ζητώντας του βοήθεια. Αλλά ο δικηγόρος έχει ηθικούς ενδοιασμούς, διότι είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει ανάμειξη στην υπόθεση.

gi-tis-elias.jpg

Συγχρόνως, ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί, ενώ ο Φίλιππος της έχει γυρίσει την πλάτη, γεγονός που οδηγεί την κοπέλα στο συμπέρασμα ότι ο γάμος της οδεύει προς το τέλος. Στη συνέχεια, η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και η θέση της δυσκολεύει κι άλλο. Τελικά, ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά ο εισαγγελέας και ο δικαστής διατάσσουν την προφυλάκισή της, ενώ ο Φίλιππος είναι σίγουρος πως η πεθερά του είναι ένοχη και μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγό του

Πηγή mytv

Η γη της ελιάς: Η γυναίκα του Τάσου είναι η δολοφόνος του- Η Αρετή έπεσε σε παγίδα

Η γη της ελιάς: Το νέο μαρτύριο της Βασιλικής και οι μυστικές συναντήσεις με τον Μιλτιάδη

Η γη της ελιάς: Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει τη Μάνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved