Η γη της ελιάς: Το νέο μαρτύριο της Βασιλικής και οι μυστικές συναντήσεις με τον Μιλτιάδη
Η γη της ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης έρχονται κοντά
Media

Η γη της ελιάς: Το νέο μαρτύριο της Βασιλικής και οι μυστικές συναντήσεις με τον Μιλτιάδη

Άκρως συγκλονιστική είναι η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA ,Η γη της ελιάς, καθώς, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η Βασιλική έρχεται πολύ κοντά με τον Μιλτιάδη, την ώρα που το χάσμα μεταξύ εκείνης και του Φίλιππου μεγαλώνει

Ένα νέο μαρτύριο ξεκινάει για τη Βασιλική στα προσεχή επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA. Όπως θα δούμε, η κοπέλα συγκλονίζεται με την απόφαση του εισαγγελέα να προφυλακίσει τη μητέρα της, Αρετή, που κατηγορείται για τον εμπρησμό στον φούρνο και τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην αρραβωνιαστικού της, του Τάσου.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται

gh-ths-elias-fillipos-vasiliki.jpg

Η γη της ελιάς: Βασιλική- Φίλιππος

Την ώρα που η Βασιλική προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να αποδεχτεί την πραγματικότητα, ο σύζυγός της, ο Φίλιππος, δείχνει μία εντελώς απρόσμενη στάση. Για την ακρίβεια, χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι με τη φυλάκιση της Αρετής την ξεφορτώθηκαν επιτέλους από τη ζωή τους. Η συμπεριφορά αυτή και η σκληρότητα που δείχνει πληγώνουν πολύ τη Βασιλική και ο γάμος του ζευγαριού βρίσκεται πλέον στο... χείλος του γκρεμού. Ωστόσο, αυτές τις δύσκολες ώρες εμφανίζεται ένα πρόσωπο για να την προστατέψει και να τη στηρίξει. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Μιλτιάδη, με τον οποίο, από τότε που την έσωσε από τον παρ’ ολίγον πνιγμό της, τρέφουν μια μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον.

filippos-vasiliki-gi-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Φίλιππος- Βασιλική

J2US -Μανώλης Κλωνάρης: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, η ηλικία και η έκπληξη στο μουσικό σόου

Ο νεαρός επιστάτης των Βρεττάκων συναντάει συχνά την κοπέλα και με τρυφερά λόγια αγάπης προσπαθεί να της συμπαρασταθεί και να της δώσει δύναμη. Μέρα με την ημέρα, οι δυο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά και ανακαλύπτουν ότι έχουν πολλά κοινά. Η ρήξη στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου δίνει λοιπόν την ευκαιρία στην κοπέλα να γνωριστεί καλύτερα με τον Μιλτιάδη και να θαυμάσει τις αρετές του χαρακτήρα του. Εκείνος, από την πλευρά του, προσπαθεί να της δείξει με διακριτικό αλλά άμεσο τρόπο τη μεγάλη συμπάθεια και τον θαυμασμό που τρέφει προς το πρόσωπό της, καθώς τη θεωρεί άξια σύζυγο και μητέρα και βλέπει σε εκείνη την ιδανική γυναίκα που θα ήθελε κάθε άντρας να έχει δίπλα του.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Δήμητρας από τη σειρά- Διαλυμένος ο Κουράκος

Η γη της ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή- Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα ξενύχτια μετά τη γέννηση της κόρης του και το τέλος του στη Γη της Ελιάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved