Η γη της ελιάς: Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει τη Μάνη
Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει τη Μάνη
Media

Η γη της ελιάς: Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει τη Μάνη

Η γη της ελιάς: Στιγμές απόλυτης αγωνίας και τρόμου πρόκειται να βιώσουν προσεχώς οι κάτοικοι της Αρεόπολης, καθώς ένα αγαπημένο πρόσωπο εξαφανίζεται ξαφνικά από προσώπου γης και αμέσως σημαίνει συναγερμός.

Ο λόγος για τη μικρή Φιλιώ. Το κοριτσάκι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς δεν εγκρίνει τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς με τον Τζον και προβάλλει σθεναρές αντιρρήσεις και στο ενδεχόμενο μετακόμισής τους στην Αμερική.

Μελίνα Κόντη: Αποχαιρέτησε τη Γη της Ελιάς και τον Κουράκο - Η συγκινητική ανάρτηση

filio-h-gh-ths-elias.jpg

Όπως θα δούμε, η Αθηνά επιμένει να παίρνει με το καλό την κόρη της και προσπαθεί διακριτικά να την κάνει να δεχτεί τον Τζον. Ωστόσο, καθημερινά δημιουργούνται εντάσεις και συγκρούσεις. Κάποια στιγμή, η γυναίκα διαπιστώνει έντρομη ότι η μικρή δεν βρίσκεται στο σπίτι. Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Φιλιώς συγκλονίζει τόσο εκείνη όσο και την Αναστασία. Πανικόβλητες, οι δύο γυναίκες αρχίζουν να αναζητούν το κορίτσι, ενώ χιλιάδες κακές σκέψεις περνούν από το μυαλό τους. Το χειρότερο σενάριο για την Αθηνά είναι να έχει πέσει το παιδί της θύμα απαγωγής.

Η Γη της Ελιάς - Μάρω Κοντού: «Δεν ξέρω τι αίσιο τέλος θα έχει αυτή η πρόταση του Τζον στην Αθηνά»

filio-elia.jpg

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, προσπαθεί να βρει μια λύση στο θρίλερ που βιώνει. Έτσι, τηλεφωνεί αμέσως στην Αστυνομία και ενημερώνει τον Κουράκο. Τις επόμενες ώρες η είδηση της εξαφάνισης της Φιλιώς κάνει τον γύρο της Μάνης και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα των Βρεττάκων κινητοποιούνται μαζί με την Αθηνά για να βρεθεί το κορίτσι σώο και αβλαβές.

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

Γη της Ελιάς: O εθισμός οδηγεί τον Μάνο στην καταστροφή – Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον σώσει

Η γη της ελιάς: Σκληρή εκδίκηση περιμένει τη Χάιδω- Ο άντρας που θα κάνει κόλαση της ζωή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved