Γη της Ελιάς: O εθισμός οδηγεί τον Μάνο στην καταστροφή – Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον σώσει
Media

Γη της Ελιάς: O εθισμός οδηγεί τον Μάνο στην καταστροφή – Ο Ισίδωρος προσπαθεί να τον σώσει

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος είναι πολύ πιεσμένος όλο αυτό το διάστημα και θα τον δούμε σιγά σιγά να στρέφεται στις αμφεταμίνες, γιατί έτσι πιστεύει πως θα πάρει την ενέργεια και τη δύναμη που του χρειάζονται για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του.

Είχε δοκιμάσει και όταν ήταν νέος, την εποχή που σπούδαζε στην Ισπανία και ξενυχτούσε διαβάζοντας... Ευτυχώς, τότε τις έκοψε νωρίς, προτού εθιστεί και κάνει κακό στον οργανισμό του. Τώρα, όμως, θα τον δούμε να ξεφεύγει. Δυστυχώς, κανείς δεν θα διακρίνει τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα της χρήσης...

1693819444470-842292374-manos.jpg

Αντίθετα, πολλοί θα χαρούν με το «νέο» Μάνο. Από εκεί που ήταν σοβαρός και κάπως απόμακρος γίνεται πιο εξωστρεφής και χαμογελά πιο συχνά. Η Μαρίνα και ο Ισίδωρος διακρίνουν κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του. αλλά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όταν όμως αρχίζει να μην ελέγχει τα συναισθήματά του και να αντιδρά αλλοπρόσαλλα, προβληματίζονται. Όταν γελάει με κάποιο σοβαρό λάθος ή ξεσπά με οργή για ασήμαντη αφορμή, τότε ο Ισίδωρος ειδικά προβληματίζεται. Ο Μάνος φτάνει στο σημείο να... χτυπήσει αντίδικό του σε δικαστήριο! Αυτό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

iSidoros.jpg

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει δράση. Μαθαίνει τυχαία ότι ο γιος του είχε μπλέξει με τις αμφεταμίνες όταν ήταν νέος και καταλαβαίνει πως μάλλον ο εφιάλτης ξαναγύρισε.
Και δεν έχει άδικο. Ο εθισμός του Μάνου είναι τόσο ισχυρός που δεν ακούει ούτε τον πατέρα του ούτε τη γυναίκα του... Ό,τι και να κάνουν για να τον εμποδίσουν, εκείνος μπορεί να παραγγέλνει ό,τι θέλει μέσω internet, να παραλαμβάνει τα πακέτα και να τα κρύβει όπου επιθυμεί... Οπότε η «μάχη» του Ισίδωρου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και, δυστυχώς, ο Μάνος φτάνει στο σημείο να βάλει ακόμα και τη ζωή του σε κίνδυνο...

Πηγή Τηλεθεατής

Γη της Ελιάς spoiler: Ο Χρήστος χωρίζει οριστικά την Αριάδνη!

Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός Τζον- Αθηνάς και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη

Η γη της ελιάς: Σκληρή εκδίκηση περιμένει τη Χάιδω- Ο άντρας που θα κάνει κόλαση της ζωή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved