Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός Τζον- Αθηνάς και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη
Ο χωρισμός Τζον- Αθηνάς και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη
Media

Η γη της ελιάς: Ο χωρισμός Τζον- Αθηνάς και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Ο ξαφνικός χωρισμός του Τζον με την Αθηνά αλλά και η νέα εντολή θανάτου από τον Δημοσθένη θα ταράξει τους τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής καθημερινής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς.

Κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψης της Αθηνάς, του Τζον και της Μαργαρίτας στο Σούνιο, εκείνος ζητάει το χέρι της αγαπημένης του από τη μητέρα της, Μαρία. Αμέσως, η Αθηνά λέει το μεγάλο «ναι», αλλά επιστρέφοντας στη Μάνη το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με ένα μεγάλο πρόβλημα.

Η γη της ελιάς: Σκληρή εκδίκηση περιμένει τη Χάιδω- Ο άντρας που θα κάνει κόλαση της ζωή της

H-gh-ths-elias_30.01.2024.jpg

Η Φιλιώ στο άκουσμα της είδησης αντιδρά αρνητικά και δεν θέλει να ακούσει λέξη για την πρόταση να πάνε στην Αμερική. Ωστόσο, η Αθηνά πρέπει να απαντήσει στον Τζον αν θα τον ακολουθήσει και την προσεγγίζει ξανά. Όμως το κορίτσι επιμένει ότι δεν θέλει να φύγει από τη Μάνη. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και, αποφασίζει να ζητήσει από τον Τζον να χωρίσουν, καθώς δεν μπορεί να αφήσει την κόρη της. Όπως είναι φυσικό, ο ξαφνικός χωρισμός βυθίζει στη θλίψη και τους δύο...

Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον εκβιαστή του Κωνσταντίνου

dimosthenis.webp

Γη της Ελιάς - Δημοσθένης

Στιγμές φόβου βιώνει ο Κωνσταντίνος, από την ώρα που έπεσε θύμα εκβιασμού από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το βρόμικο παρελθόν του και του στέλνει απειλητικά σημειώματα. Μάλιστα, τώρα που ξέρει την αλήθεια και η Ισμήνη ο συμβολαιογράφος έχει χάσει τον ύπνο του.

Κούλλης Νικολάου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την «Γη της Ελιάς» και τον Δημοσθένη

maximos-moumouris2.jpg

Μην έχοντας άλλη λύση, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον μόνο άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ικανός να τον βγάλει από το τέλμα που έχει βρεθεί. Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημοσθένη. Ο άντρας προσεγγίζει τον παλιό του συνεργάτη και του εξομολογείται τι συμβαίνει.

Ευφροσύνη Κουτσουβέρη: Αυτό είναι το μεγάλο απωθημένο της Αμαλίας από τη Γη της Ελιάς

dimosthenis-gi-tis-elias.jpg

Ύστερα του ζητάει βοήθεια και τότε ο Δημοσθένης, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους, δέχεται να του την προσφέρει. Αμέσως μετά, διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον εκβιαστή του συμβολαιογράφου, βγάζοντάς τον μια για πάντα από τη μέση. Εκείνοι ακολουθούν τις εντολές του και ο Κωνσταντίνος ενημερώνεται ότι ο εφιάλτης του πολύ σύντομα θα τελειώσει οριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη να μπαίνουν μαζί στον ξενώνα

Η γη της ελιάς: Η Αρετή στη φυλακή- Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved