Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το φινάλε της σχέσης Αθηνάς και Τζον
Media

Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το φινάλε της σχέσης Αθηνάς και Τζον

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά, παρότι ερωτευμένη με τον Τζον, βάζει στην άκρη τα αισθήματά της και αποφασίζει να χωρίσει για χάρη της Φιλιώς, κάτι όμως που δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς μια αναπάντεχη κίνηση του Τζον θα ανατρέψει τα πάντα.

Η κακή διάθεση της Φιλιώς και οι αντιδράσεις της στη σχέση της Αθηνάς, την αναγκάζει να πάρει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη απόφαση. Λίγο πριν φύγει ο Τζον για την Αμερική, καλείται να του δώσει μια απάντηση για το αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Η Αθηνά, αν και θέλει όσο τίποτα αυτή τη σχέση, βάζει πάνω απ' όλα τη Φιλιώ και αποφασίζει να λήξει τον δεσμό της με τον Τζον: «Δεν θα έρθω στην Αμερική, δεν μπορώ, πρέπει να με καταλάβεις», του λέει.

Η γη της ελιάς: Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο- Τιμωρούν τη Χάιδω και θρηνεί το παιδί της

gi-tis-elias-athina-tzon.jpg

Ο Τζον φυσικά πληγώνεται με αυτή της την απόφαση, από την άλλη όμως την καταλαβαίνει: «Εντάξει, Αθηνά, όπως θέλεις. Σε αποδεσμεύω λοιπόν», είναι τα λόγια του. την αποχαιρετάει και φεύγει για την Αμερική. Λίγο αργότερα η Αθηνά τού τηλεφωνεί στην Αμερική κι εκείνος της δηλώνει: «Ξέχασέ με, δεν πειράζει, είσαι ελεύθερη».

Γη της ελιάς – Το spoiler «φωτιά» του Μουμούρη: «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

Οι μέρες περνάνε και όντως ο Τζον είναι άφαντος, με αποτέλεσμα η Αθηνά να αρχίσει να τον σκέφτεται όλο και πιο πολύ και μάλιστα να φοβάται μήπως πήρε τη λάθoς απόφαση: «Κοίταξε να δεις, έχει περάσει τόσος καιρός και δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο», αναφέρει στη Μαργαρίτα, φανερά ενοχλημένη. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, της τα λέει έξω από δόντια: «Ρε συ, Αθηνά, για σύνελθε λίγο, τι ήθελες δηλαδή να πέσει στα πόδια σου και να σε παρακαλάει;», της τονίζει.

filio-elia.jpg

Έχουν περάσει ήδη 15 μέρες και ο Τζον δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ η Αθηνά δείχνει να έχει πλέον παραιτηθεί από κάθε προσδοκία, ώσπου ξαφνικά χτυπάει η πόρτα του σπιτιού της. Η Αθηνά ανοίγει και της κόβονται τα πόδια. 0 Τζον είναι μπροστά της και με ανοιχτά τα χέρια για να την πάρει αγκαλιά, της λέει: «Αποφάσισα να γίνω Μανιάτης!». Η Αθηνά τρελαίνεται μόλις τον βλέπει. Πέφτει στην αγκαλιά του και όπως θα δούμε στη συνέχεια, η σχέση τους θα βαδίσει σε πιο σίγουρο δρόμο, ενώ η Φιλιώ τελικά θα τον αποδεχτεί!

Πηγή tv24

Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Στάθης μετακομίζουν στο σπίτι της Ιουλίας

Γη της Ελιάς – Παπανδρέου: Το μέλλον της Χάιδως, η σχέση Φίλιππου - Βασιλικής και το φινάλε τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved