Προξενιό – Μελέτης Ηλίας: «Ήταν διακαής μου πόθος να βρεθώ σε κάτι διαφορετικό»
Media

Προξενιό – Μελέτης Ηλίας: «Ήταν διακαής μου πόθος να βρεθώ σε κάτι διαφορετικό»

Ο Μελέτης Hλίας τη φετινή σεζόν άφησε πίσω την οικογενειακή κωμωδία για να πρωταγωνιστήσει στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA σε έναν ρόλο-έκπληξη με μεγάλο ερμηνευτικό εύρος, αποδεικνύοντάς μας για μια ακόμη φορά πόσο χαρισματικό είναι.

Πόσο διαφορετικός αυτός ο ρόλος απ’ ό,τι σας έχουμε δει μέχρι σήμερα!

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να κάνω κάτι το οποίο οι συγκυρίες δεν το είχαν επιτρέψει. Κι αυτό γιατί μπαίνοντας στον χώρο της οικογενειακής κωμωδίας δεν περίμενα ότι θα μείνω για οκτώ χρόνια, πέντε στο “Σόι σου” και τρία στα “Καλύτερά μας χρόνια". Πας να κάνεις δύο δουλειές στην τηλεόραση, που σημαίνει δύο σεζόν, και ξαφνικά φεύγει μια δεκαετία. Οπότε ήθελα πολύ και ήταν διακαής μου πόθος να βρεθώ σε κάτι διαφορετικό. Κι εδώ, “Το προξενιό της Ιουλίας”, είναι μια δουλειά που νιώθω προστατευμέvoς για να υποδυθώ έναν ρόλο στον οποίο δεν με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Αισθάνομαι ότι αυτή η επιλογή δικαιώθηκε, γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο».

8857a47c-proxenio.jpg

Από γραφής όταν διαβάσατε τον ρόλο σας ποια ήταν η πρώτη σας εντύπωση για τον Γιωργίκη;

«Προσπάθησα να καταλάβω το σκεπτικό ενός άντρα εκείνης της ηλικίας, τη συγκεκριμένη εποχή. Το γεγονός ότι εμείς τώρα βλέπουμε αποστασιοποιημένα μια ιστορία και λέμε... “ναι αλλά δεν τον θέλει η μικρή τον μπάρμπα", τότε δεν ήταν εκτός νόρμας. Το να παντρεύονται άντρες μεγαλύτερης ηλικίας μικρότερες κοπέλες ήταν το σύνηθες. Αλλωστε δεν έπεφτε λόγος στα κορίτσια και κακώς, αλλά συνέβαινε. Συζητούσαμε με τον σεναριογράφο της σειράς Νίκο Απειρανθίτη και τον συγγραφέα του βιβλίου Γιώργο Πολίτη, ότι οι γυναίκες εκείνης της εποχής συνήθιζαν σε αυτή την κατάσταση με ό,τι συνεπάγεται, δηλαδή μια δυστυχισμένη ζωή. Ομως ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, προσωπικά χαίρομαι πολύ όλη αυτή τη διαδικασία της προσέγγισής του ρόλου».

proxenio-(11).jpg

...ο οποίος έχει μια μεγάλη πορεία γιατί αρχικά ο ήρωάς σας εμφανίζεται ως ένας οικογενειάρχης, με ευγενή χαρακτήρα, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, που θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

«Ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος που έχει παραιτηθεί από τη ζωή μετά τον θάνατο της γυναίκας του, της Ευγενίας, και είναι 15 χρόνια μόνος του από επιλογή. Και ξαφνικά ερωτεύεται. Ο γάμος είναι μονόδρομος. Τώρα στο αρχοντικό διανύουμε την ηρεμία πριν την καταιγίδα, Το όνειρο του Γιωργίκη έγινε πραγματικότητα. Η Ιουλία ντύθηκε νύφη και μπήκε στο σπίτι με μια άγνοια του τι θα αντιμετωπίσει όχι τόσο από τον άντρα της όσο από το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού. Ο Γιωργίκης προσπαθεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του. Είναι καλόβολος, καλοπροαίρετος, την αγαπά και σιγά-σιγά και η Ιουλία αλλάζει, όπως βλέπουμε, απέναντι του γιατί στην αρχή τον φοβόταν. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας άνθρωπος που της τον επέβαλαν με το ζόρι. Ομως αυτό που ξημερώνει την επόμενη μέρα για τον Προβιά είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Για μια ακόμη φορά αμφισβητείται η πατρότητα του παιδιού που εγκυμονεί η γυναίκα του. Όπως συνέβη και με τον Χρήστο τον γιο του από τον πρώτο του γάμο. Ολη αυτή η συνθήκη τον φέρνει σε καταστάσεις που δεν μπορεί να διαχειριστεί και παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο».

Πηγή tv24

Ο Μελέτης Ηλίας συναντά στο Tik Tok τον εαυτό του ως Σάββας στο «Σόι σου» & το βίντεο γίνεται viral!

Μελέτης Ηλίας: Από τον Alpha, παρουσιαστής στο Mega;

Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος του ως πατέρας & η σχέση με την κόρη του- «Ακολουθώ το αγόρι της στα social»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved