Ο Μελέτης Ηλίας συναντά στο Tik Tok τον εαυτό του ως Σάββας στο «Σόι σου» & το βίντεο γίνεται viral!
Media

Ο Μελέτης Ηλίας συναντά στο Tik Tok τον εαυτό του ως Σάββας στο «Σόι σου» & το βίντεο γίνεται viral!

Μπορεί φέτος, ως Γεωργίκης Προβιός στο Προξενιό της Ιουλίας να έχει κλέψει τις εντυπώσεις ο Μελέτης Ηλίας όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον κωμικό του ρόλο ως Σάββας Τριανταφύλλου στο «Σόι σου»...

Έτσι, θα ήταν αδύνατον να ανέβει βίντεο στο Tik Tok με τον ίδιο να ξανασυναντά τον... εαυτό του ως Σάββα σε μία υπέροχη σκηνή της κωμικής σειράς που πλέον έχει περάσει στην τηλεοπτική ιστορία.

Μελέτης Ηλίας: Φώτο από τα 8α γενέθλια του γιου του

proxenio.jpg

Ο Μελέτης Ηλίας, ως συνήθως, στη σειρά, τσακώνεται με τη γυναίκα του, τη Λυδία, ρόλο που κρατούσε η Βάσω Λασκαράκη με εξίσου μεγάλη επιτυχία και μάλιστα στη συγκεκριμένη σκηνή που ανέβηκε στο Tik Tok και το βίντεο έγινε viral το ζευγάρι τσακώνεται για ένα βάζο που ο Σάββας θέλει στο σπίτι αλλά η Λυδία όχι.

Ο Μελέτης Ηλίας ερμήνευσε ξανά τη συγκεκριμένη σκηνή με δύο φίλους του οι οποίοι μπήκαν για τα καλά στο... πετσί των ρόλων τους και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό. Δείτε το παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι ο Μελέτης Ηλίας φέτος υποδύεται τον πλούσιο Γεωργίκη Προβιό, σύζυγο της Ιουλίας, έναν ρόλο που αποτέλεσε πρόκληση για τον ίδιο και αγκαλιάστηκε από το κοινό καθώς ήταν η πρώτη φορά που τον βλέπαμε σε δραματικό ρόλο τηλεοπτικά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved