Ιωάννα Ασημακόπουλου: Έμεινε άφωνη η Ελένη, όταν είδε παιδική φώτο της – «Είσαι ίδια, ολόιδια…»!
Media

Ιωάννα Ασημακόπουλου: Έμεινε άφωνη η Ελένη, όταν είδε παιδική φώτο της – «Είσαι ίδια, ολόιδια…»!

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ελένη ήταν η Ιωάννα Ασημακοπούλου. και η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε όταν σε βίντεο είδε την ηθοποιό πως ήταν σε παιδική ηλικία. 

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε για την παιδική της ηλικία λέγοντας:

«Μου λέγανε μικρή "τι ωραίο κοριτσάκι" Όταν ντρεπόμουν κρυβόμουν πίσω από το κουκλοθέατρο, εκεί ένιωθα ασφάλεια. Ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου για το πώς πρέπει να είμαι και πώς να διαμορφώσω το μέσα μου».

Η παρουσιάστρια της είπε βλέοντας φωτογραφία της: «Ρε συ, είσαι ίδια, ολόιδια… τι ωραίο χαμογελαστό κοριτσάκι»!

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Είναι επιλογή μου να προστατεύω την προσωπική μου ζωή...»

eleni12.jpg

Σε σχέση με την δουλειά του ηθοποιού είπε:

«Το θέατρο καταφέρνει να βγάλεις συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει και πολεμάς την ντροπή σου. Βάζεις πράγματα από τον εαυτό σου, αλλά πάντα έχω την ασφάλεια του ρόλου. Ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα. Οι προτάσεις για την τηλεόραση ήταν για κωμικούς ρόλους αλλά στο θέατρο είχα κάνει πολλές δραματικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως η αντιμετώπιση είναι μία και είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί αλλάζοντας εξελίσσεσαι. Άλλωστε, και η κωμωδία έχει δράμα μέσα».

ioanna12.jpg

Ενώ για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή είπε:

«Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Και το ζητώ και στις σχέσεις μου αυτό. Ζητάμε από τον άλλον συνήθως αυτό που έχουμε και εμείς. Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου. Ο θυμός δεν είναι μόνο αρνητικό συναίσθημα αλλά είναι και θετικό γιατί εάν δεν θυμώσουμε με τα πράγματα δεν θα τα αλλάξουμε».

ioanna-asimakopoulou21.jpg

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου πρωταγωνιστεί τη θεατρική παράσταση «Αγρυπνία» στο θέατρο «Συγγρού 33».

«Είναι ένα έργο που το έχει γράψει ο Δημήτρης Δημητριάδης το 1999 αλλά τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αναφέρεται στον έρωτα ενός αγοριού με ένα άλλο αγόρι και μιλά για την κοινωνία και για την οικογένεια. Εγώ κάνω τη μαμά του αγοριού, και κάνουμε αγρυπνίες για να ‘’σωθεί’’ το παιδί. Ο ρόλος μου είναι ο μόνος ρόλος που αλλάζει στην πορεία και αντιλαμβάνεται το παιδί της και μαθαίνει να ακούει. Ο γιος μου συχνάζει σε ένα κλαμπ, και εκεί συναντιέται με την Ντέα. Μετά η Ντέα έρχεται στο σπίτι και ανακοινώνει πως θα γίνει μητέρα. Είναι σεξεργάτρια και ο γιος μου προσπαθεί να της πει πως δεν θέλει να την παντρευτεί».

Οι φίλοι της που παρακολούθησαν την παράσταση, της είπαν πως εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που έχει σκηνοθετηθεί και πως είναι κάτι που δεν είχαν ξαναδεί.

«Μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο ήμασταν όλοι στα ‘’κόκκινα’’. Ο σκηνοθέτης μας, Αντώνης Καλογρίδης, ακούει και εκεί νιώθεις και ασφάλεια για να δοκιμάσεις πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Τέτοια είμαι το ομολογώ…» - Μάκη, ακούς;

Ελένη Μενεγάκη: Έξοδος με τσάντα γνωστού οίκου- Το σχόλιο follower που το πρόδωσε

Ο Γιώργος Παράσχος στο gossip-tv.gr:«H Μενεγάκη ήταν σχολείο για όλη μου τη ζωή όχι μόνο για την tv»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved