Παραμένει σοκαρισμένος ο Γιάννης Ξανθόπουλος - «Είναι χάλια, έχει πέσει ψυχολογικά και πονάει»
Media

Παραμένει σοκαρισμένος ο Γιάννης Ξανθόπουλος - «Είναι χάλια, έχει πέσει ψυχολογικά και πονάει»

Τρία 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο επί της Δεκελείας, μια οικογένεια θρηνεί το 19χρονο παιδί της, άλλη μια αγωνία μέχρι ο γιος της να συνέλθει από τον τραυματισμό του και ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που πέρασε με το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με το μοιραίο όχημα, προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ.

Όπως λέει στο Live News ο πατέρας του, ο νεαρός καλλιτέχνης πονάει ακόμη και είναι συντετριμμένος από τον θάνατο ενός νέου παιδιού.

Ξανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε- Έμαθα ότι φταίει ο τραγουδιστής

«Είναι χάλια. Πονάει το στήθος του, ο λαιμός του, τα πόδια του και ψυχολογικά έχει πέσει πολύ», αναφέρει.

xanthopoulos-2121.jpg

Ο 24χρονος τραγουδιστής επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα αντέδρασε ενστικτωδώς. Όταν είδε το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 68χρονος να παραβιάζει το Stop, έστριψε το τιμόνι αριστερά και κινήθηκε για περίπου 100 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα. Τότε όμως έτυχε να περνάει το όχημα με τους δύο 19χρονους.

«Λυπάμαι. Συλλυπητήρια στους γονείς που έχασαν το παιδί τους», δηλώνει ο πατέρας του τραγουδιστή.

Ειδικοί που είδαν αυτές τις εικόνες, εκτιμούν την ταχύτητα στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν τη σύγκρουση.

Η οικογένεια του 19χρονου θύματος είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά. Ζητάει να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας κ να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το δυστύχημα.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όπως προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας. Το αμάξι του Γιάννη Ξανθόπουλου κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα για περίπου 100 μέτρα και όπως έχει πει, τα πάντα συνέβησαν δίχως να προλάβει να αντιδράσει.

1675204184219-80568322-xanthopoulos.jpg

«Τα παιδιά πήγαιναν για δουλειά. Είναι φίλοι κολλητοί, από μικρά μαζί. Είναι λίγο σε σοκ ακόμα. Δεν τον έχω ενημερώσει καν ότι έχει χάσει τον φίλο του», δηλώνει η μητέρα του 19χρονου τραυματία.

Ο 68χρονος, που φέρεται να παραβίασε το Stop, ήταν στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του. Εμφανίστηκε στην αστυνομία συνοδευόμενος από δικηγόρο και δήλωσε στη διάθεση των Αρχών.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος και παρά τον τραυματισμό του, προσπάθησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να φτάσουν στην περιοχή ασθενοφόρα.

«Πήρα τον γιο μου, τον έβαλα στο αμάξι του άλλου μου γιου. Λίγο να τον ηρεμήσω. Ήρθε το ασθενοφόρο μετά. Είναι καλά, πέρα από τα ράμματα που έχει στο πηγούνι του, στη μύτη και στο αυτί του. Μία εγχείρηση θέλουμε να κάνουμε στον αστράγαλο. Τουλάχιστον αυτός ζει», περιγράφει η μητέρα του 19χρονου.

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Είναι απομονωμένος στο σπίτι – Είναι σε τρομερά μεγάλο σοκ»

Ξανθόπουλος: Έγινε η κηδεία του 19χρονου–Συγκλονίζει ο πατέρας του:Θα είμαι μια ζωή στην μιζέρια μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved