Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια επανασύνδεση φέρνει πολλές δυσκολίες
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια επανασύνδεση φέρνει πολλές δυσκολίες

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 19/3, ένα ζευγάρι, που είχε χωρίσει, ξανασμίγει έχοντας όμως να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες.

Η Βικτώρια, προσπαθεί να πάρει στα χέρια της κάτι που την ενοχοποιεί και δεν θέλει να βρει η αστυνομία… Η Αμαλία, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα, αλλά δεν πρέπει κανείς να μάθει με ποιόν ήταν...

Ο Χριστόφορος θα μάθει από το γιατρό κάτι που θα τον κάνει να αντιληφθεί ότι η κόρη του δεν του έχει πει ψέματα. Όταν τη ρωτά τι έχει συμβεί πραγματικά εκείνη θα του αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά δε θα είναι ο μόνος που θα την ακούσει…

paradeisos.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών είδαμε...

Βαθύς ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων καθώς ετοιμάζουν την κηδεία του Άγη. Ερωτηματικά και ενοχές βασανίζουν τον Χριστόφορο για τη δολοφονία του γιου του. Παραμερίζει τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται παρακαλώντας τον να του μιλήσει για τη συνάντηση που είχε με τον γιο του.

Ο Αποστόλης συγκινείται από το δράμα του Χριστόφορου και αποφασίζει να του μιλήσει. Η Βικτώρια έχει πολλούς εχθρούς και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της επιτεθούν όλοι. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία και ο ανεκπλήρωτος έρωτας της Στέλλας για τον Χριστόφορο θα τη φέρουν για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τα εγκλήματα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved