Survivor spoiler: Νέα «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο - Θα αλλάξει και πάλι ομάδα;
@yamannejdethan
Media

Survivor spoiler: Νέα «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο - Θα αλλάξει και πάλι ομάδα;

Ανακατατάξεις φαίνεται ότι έρχονται για άλλη μια φορά στο Survivor 2024 αφού και μάλιστα μία από τις αλλαγής αφορά στο πρόσωπο του Φάνη Μπολέτση και την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την τελευταία εβδομάδα είδαμε πολλές αντιδράσεις μετά την απόφαση της παραγωγής να ξαναμοιράσει την τράπουλα στο παιχνίδι με «μεταγραφές» παικτών από τους Μπλε στους Κόκκινους και αντίστροφα.

Survivor 2024: Το δυνατό χτύπημα στο κεφάλι την οδήγησε τελικά στην έξοδο

Οι Μαχητές φάνηκε πως ήρθαν σε μειονεκτική θέση αφού η πλειοψηφία των «άσων» πέρασαν στους Διάσημους.

survivor-skai-new-777x437-1.webp

Σύμφωνα με νέο spoiler η παραγωγή θα ξαναταράξει τα νερά επιστρέφοντας τον Φάνη Μπολέτση στους Μπλε.

Ο Φάνης αναμένεται να επιστρέψει αυτή την Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας με τα κόκκινα χρώματα μέχρι πότε όμως;

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΑΡΙΛΙΝΑ ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

Η τρίτη φορά που βρέθηκε σε μονομαχία η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν και η τελευταία για εκείνη αφού η ήττα της πρώτα από τη Χρύσα και μετά από την Aira την έθεσε εκτός Survivor. Η Aira ήταν εκείνη που επέλεξε τον στόχο ως καλύτερη παίκτρια μεταξύ των τεσσάρων, ένας στόχος που δεν είχαν ξαναδεί στους στίβους μάχης. Το τελευταίο run ανάμεσα στην Aira και στη Μαριλίνα ήταν γεμάτο συγκίνηση με τις δύο Survivors να μονομαχούν δακρυσμένες αφού είχαν δεθεί πολύ το διάστημα που βρίσκονταν στην ίδια ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ό,τι δέθηκα πάρα πολύ με πολλά παιδιά από εδώ, φεύγω γεμάτη, είναι φοβερή εμπειρία το Survivor.» δήλωσε η Μαριλίνα κατά την αποχώρησή της και συνέχισε: «Σίγουρα έκανα πολύ δυνατές φιλίες οι οποίες δεν κοίταξαν ούτε στατιστικά, ούτε το αν βρίσκω το στόχο ή όχι, όπως έκαναν πάρα πολλοί. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Η αλήθεια είναι πως ό,τι είχα να πάρω το πήρα. Και πραγματικά όποιος δεν το έχει ζήσει αυτό μακάρι να μπορέσει και να έρθει εδώ. Εγώ νιώθω δυνατή. Το ότι βρέθηκα στους στίβους μάχης, το ότι προσπάθησα πάρα πολύ για όλο αυτό, και μόνο που έχω όλη αυτή την εμπειρία με κάνει πάρα πολύ δυνατή και όχι αδύναμη», κατέληξε.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει την ομάδα της η Μαριλίνα συμπλήρωσε: «Το όνειρο του James να φύγω από το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα.»

Κατά την αποχώρησή της οι Μπλε φώναξαν συνθήματα με την Ιωάννα που βρίσκεται πλέον στους Κόκκινους να ενώνει τη φωνή της μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved