Media

I Love Σου Κου-Χρυσό στις μεταμφιέσεις! Η... Έιμι Μαγγίρα, ο αυτοκράτορας Μακαλιάς & η Σίσσυ Μονρόε

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Αν μπορούσε κανείς να δώσει... χρυσό βραβείο στις τηλεοπτικές μεταμφιέσεις της φετινής σεζόν για τις Απόκριες, τότε σίγουρα η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της θα το κέρδιζαν παμψηφεί! 

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της, προκειμένου να τιμήσουν το έθιμο της τελευταίας Κυριακής των Αποκριών, μεταμφιέστηκαν, με Μπέττυ Μαγγίρα να είναι μία... άλλη ως Έιμι Γουαινχάους και μάλιστα πολύ πετυχημένη.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Παπανώτας ζει μόνος του το beef - Κανένα πρόβλημα με την Καινούργιου»

maggira.jpg

Ρωμαίος Αυτοκράτορας έγινε ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος δεν είχε και πολλή άνεση στις κινήσεις με την κόκκινη μακριά ουρά της στολής του ενώ η Σίσσυ Καλλίνη εμφανίστηκε στην εκπομπή ως Μέριλιν Μονρόε και μάλιστα πολύ πετυχημένη.

Όσο για τον τέταρτο του πάνελ, τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη, εντυπωσίασε και εκείνος με τη σειρά του ως... Έλτον Τζον.

Το ωραίο ήταν ότι κάποιοι από τους καλεσμένους τους στο πλατό, όπως ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ του Survivor εμφανίστηκε και αυτός μεταμφιεσμένος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εμφανίστηκε στο πλατό ως Αιγύπτιος Φαραό, κερδίζοντας και εκείνος τις εντυπώσεις.

Αξίζει να δείτε τα παρακάτω βίντεο με τα όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved