Ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μακρή - Βέλλη: «Yπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω»
Media

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μακρή - Βέλλη: «Yπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς ασχολήθηκαν με το θέμα της σωματικής κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη, κατά της διάρκεια της εκπομπής «I Love ΣουΚου».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή, ο οποίος είναι το βασικό πρόσωπο που κατηγόρησε το διαδίκτυο για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Ο Άρης Μακρής μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο κακοποιητής της πρώην συντρόφου του.

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση: «Έχω φωτογραφίες, μηνύματα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί»

anna maria

«Τον πήρα ένα τηλέφωνο χθες για να μιλήσουμε. Ξέρω ότι το παιδί δέχεται πολλά τηλεφωνήματα από πολύ κόσμο και δεν θέλει να πάρει θέση. Μιλήσαμε με αγάπη και υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να σας τα πω γιατί είναι πολύ προσωπικά. Αυτό που θέλει να πει είναι ότι προσπάθησε να κάνει μια πολύ συμπαγή ανάρτηση να πει όλα αυτά που ήθελε να πει αυτά τα τρία χρόνια που σιωπά, όπου δέχεται αυτόν τον καταιγισμό και τις δυσκολίες από τη δουλειά του και από τον κόσμο γύρω του. Δεν είναι εύκολο, το περνάει δύσκολα όλο αυτό. Είχε την ανάγκη να βγει να το πει και ότι είπε ελπίζει να είναι κατανοητό και να πήρε το μήνυμα όποιος είναι να το πάρει μέσα από αυτό το post και θέλει να μείνει σε αυτό. Δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα παραπάνω. Ελπίζει, φαντάζομαι, να αποδοθούν ευθύνες στο πρόσωπο που θα πει η Άννα Μαρία. Όποιο και να είναι», αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Επιπλέον, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το cancel το οποίο βιώνει έμμεσα εξαιτίας αυτής της υπόθεσης εδώ και 3 χρόνια και αναρωτήθηκε πώς θα διαχειριστεί κάτι τέτοιο σε περίπτωση που δεν είναι ο πραγματικός θύτης.

«Έχω συνεργαστεί με τον Άρη Μακρή για δυο χρόνια στο Mamma Mia, μια πολύ ωραία συνεργασία. Διαβάζω την ανάρτησή του και μένω άφωνη, γιατί αυτή η υπόθεση είναι εδώ και τρία χρόνια. Εύλογα τα ερωτήματα και οι απορίες που θέτει στο post. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί βγαίνει και παίρνει θέση τώρα, ενώ η υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει τρία χρόνια πριν. Η αιτία είναι ότι η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα Q&A στο Youtube…» σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η ίδια είπε ότι δεν λέει το όνομα γιατί δεν θέλει να κάνει cancel σε κανέναν, δεν θέλει δηλαδή να ακυρώσει κάποιον άνθρωπο. Όμως, έμμεσα γίνεται αυτό. Εννοείται είμαστε πάντα με τα θύματα. Αλλά αν δεν βγεις και δημόσια να πεις ποιος είναι ή να πάρει τον δρόμο της νομικής οδού, να πας να καταγγείλεις έναν άνθρωπο… Αν ο Άρης Μακρής δεν είναι ο θύτης, βιώνει ένα cancel στη ζωή του αυτά τα τρία χρόνια» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved