Αθηναΐς Νέγκα για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος»
Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα για Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος»

Για το αν γνώριζε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν η Άννα Μαρία Βέλλη καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί, μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η παρουσιάστρια ανάμεσα σε άλλα έστειλε ένα δυνατό μήνυμα τονίζοντας πως: «Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε»

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση: «Έχω φωτογραφίες, μηνύματα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί»

negka-(2).jpg


Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου, η Αθηναΐς Νέγκα, είπε: «Επειδή είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα, το αν σας πω εγώ τώρα τι άνθρωπος είναι μια κοπέλα με την οποία έχω συνεργαστεί, νομίζω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Όταν κοπάσει, θα σας το πω», είπε και συμπλήρωσε:

«Έχω ακούσει περίπου ότι έχετε ακούσει και εσείς για την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας, από εκεί και πέρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω περισσότερα πράγματα. Το #metoo είναι μια ιστορία πολύ σοβαρή, είμαι υπέρ της άποψης να την αντιμετωπίζουμε και σοβαρά. Δεν πρέπει να αφήνουμε τον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Όταν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε δημόσιο λόγο, θα πρέπει να μιλάμε. Θα πρέπει τα θύματα να βρίσκουν το κουράγιο να πηγαίνουν στην αστυνομία. Δυστυχώς μένουμε στην συζήτηση. Αυτό δεν πηγαίνει στην Άννα Μαρία, πηγαίνει σε όλα τα θύματα»

Δες το απόσπασμα

«Ξέρω ποιος ήταν ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας»

Σκορδά για Μακρή - Βέλλη:Για εμένα δεν είναι αυτός πίσω από αυτό, μπορεί να χάσει και τη δουλειά του

Άρης Μακρής: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved