Media

Κουσουλός: Η πικρία στη λήξη της συνεργασίας με τη Ζήνα & γιατί δεν θα ξαναδούλευε με τη Γερμανού

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει, για την πικρία της Ζήνας Κουτσελίνη για την αποχώρησή του αλλά και για τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί ξανά με τη Ναταλία Γερμανού.

Για την νέα του εκπομπή «Ανοιχτές υποθέσεις» στο Open, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε:

Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό: Πρεμιέρα την Πέμπτη, 21 Μαρτίου στο Open

kousoulos-1.jpg

«Ξεκινάμε στις 21 Μαρτίου στις 11.30 ώρα. θα μιλήσουμε για κάποιες υποθέσεις που ενδιαφέρουν τον κόσμο. Είναι εύλογο να υπάρχει άγχος όταν ξεκινάς κάτι καινούριο, πόσω μάλλον σε μία τόσο ανταγωνιστική ζώνη όσο η βραδινή», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Για την σχέση του με την Ζήνα Κουτσελίνη ο ίδιος τόνισε πως: «η προσωπική μας σχέση δεν τελείωσε ποτέ, η επαγγελματική μας σχέση έληξε ομαλά, αν και στην αρχή υπήρχε πικρία. Την εκτιμώ γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός και αυθεντικός. Όταν μιλήσουμε θα αγκαλιάσει με αγάπη αυτό που ετοιμάζουμε την νέα τηλεοπτική στέγη μου».

kousoulos-zina.jpg

Ο Πέτρος Κουσουλός κατέληξε τονίζοντας πως: «η συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού και τον αρχισυντάκτη Βασίλη Δρυμούση, ήταν “Μέσα στην τρελή χαρά”. Η συμμετοχή μου σε infotainment εκπομπές έχει κλείσει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved