Τα «πάνω κάτω» στη Γη της Ελιάς - Γίνονται ζευγάρι και όλοι είναι «εχθροί» τους
Media

Τα «πάνω κάτω» στη Γη της Ελιάς - Γίνονται ζευγάρι και όλοι είναι «εχθροί» τους

Μεγάλες ανατροπές θα έρθουν στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς ένα νέο ζευγάρι έρχεται να φέρει τα πάνω... κάτω!

Καλά διαβάσατε! Ένα νέο ζευγάρι στη Γη της Ελιάς είναι έτοιμο να προκαλέσει πανικό, πολλές εντάσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως... πολλοί θα είναι οι χαρακτήρες που θα στραφούν εναντίον του.

Η γη της ελιάς: Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο- Τιμωρούν τη Χάιδω και θρηνεί το παιδί της

gi-tis-elias-filippos.jpg

Φυσικά και μιλάμε για τη Βασιλική και τον Μιλτιάδη, ο οποίος έχει εκφράσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον του προς τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Ο Φίλιππος, όπως έχουμε ήδη δει στα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, έχει απομακρυνθεί από εκείνη, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στο νέο ζευγάρι.

gh-ths-elias-kentriki.jpg

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί από τον Βαφέα, με τη Βασιλική και τη Χάιδω να μετατρέπονται σε τραγικά πρόσωπα της πολυσυζητημένης σειράς του MEGA.

Η σχέση της Βασιλικής με τον Μιλτιάδη θα συζητηθεί από πολλούς, ενώ παράλληλα θα προκαλέσει εντάσεις, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα ισχυριστούν πως το ζευγάρι δε δείχνει κανένα απολύτως σεβασμό στον θάνατο του Φίλιππου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved