Στέλλα Γεωργιάδου για Λάνθιμο: Συνεργαστήκαμε στο "Τώρα μου μιλάει" αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε
Media

Στέλλα Γεωργιάδου για Λάνθιμο: Συνεργαστήκαμε στο "Τώρα μου μιλάει" αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε

Η Στέλλα Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λάνθιμο, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο Τώρα μου μιλάει που δεν έβαζε το όνομά του. Ήταν το τρίτο κλίπ που είχε κάνει και έγραφε “σκηνοθεσία 3”. Είχα την τύχη και λέω καμιά φορά ότι είμαι γουρλού. Πολλοί άνθρωποι που ξεκίνησαν μαζί μου δουλειές, πήγαν πολύ καλά αργότερα και χαίρομαι πολύ. Ήταν από τα βίντεο κλιπ που πήγα εκεί και έγιναν όλα γρήγορα, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Δεν ήξερα τι αποτέλεσμα θα βγει γιατί ήταν ένα green box. Αλλά έβγαλε ένα βίντεο κλιπ που έχει τη δροσιά, τη χαρά που μέχρι και σήμερα φαίνεται φρέσκο. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε. Παρακολουθώ όλες του τις ταινίες και ειδικά με το Poor Things ενθουσιάστηκα».

Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν κάποτε ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές»

nightshow-1-1.jpg

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήταν πολλοί οι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν μόλις τα φώτα της δημοσιότητας δεν ήταν στραμμένα πάνω μου. Είναι αυτοί που πάνε όπου υπάρχει αυτό το φως. Αλλά κι αυτό το ήξερα. Οπότε στη ζωή μου κράτησε τις πραγματικές μου φιλίες. Οι πραγματικοί μου φίλοι είναι ακόμα στην Αθήνα».

stella-georgiadou.jpg

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είπε: «Ακόμα και ο έρωτας μπήκε στο παρασκήνιο. Είχα επικεντρωθεί στο πρότζεκτ. Ίσως ήταν και ένας τρόπος να ξεφύγω από τον πειρασμό να γυρίσω πίσω. Ήμουν παντρεμένη 10 χρόνια και χώρισα αλλά έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Θα ξαναπαντρευόμουν αν ο άνθρωπος σου σού εξασφαλίζει μια ασφάλεια, που είναι ενεργός και θέλει να εξελίσσεται. Δεν μπορώ τους μονόχνοτους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γεωργιάδου: «Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι»

Η Γεωργιάδου απαντά στον Λιάγκα για τις επεμβάσεις - Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved