Τρεις επιστροφές στην ΕΡΤ! Η Ελένη Ράντου στον ρόλο της δασκάλας της Μαρίας Κάλλας
Media

Τρεις επιστροφές στην ΕΡΤ! Η Ελένη Ράντου στον ρόλο της δασκάλας της Μαρίας Κάλλας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη προσεχή σεζόν, ενώ ήδη δρομολογούνται νέα projects μυθοπλασίας που θα φέρουν τρεις σημαντικές επιστροφές.

Με καθυστέρηση ενός χρόνου, καθώς η σχετική πρόταση είχε συζητηθεί και πέρυσι, ολοταχώς για «πράσινο φως» οδεύει η σειρά για τα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας.

Η ζωή της Μαρίας Κάλλας μεταφέρεται στην ΕΡΤ

kallas-3.jpg

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα, που επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά τα «Καλύτερά μας χρόνια». Στη σειρά «Η άγνωστη Μαρία», που θα επικεντρωθεί στα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας,-όταν βρισκόταν στην Αθήνα και φοιτούσε στο Ωδείο Αθηνών, αναμένεται και μια επαναφορά-έκπληξη.

Δύο χρόνια μετά το «Ζακέτα να πάρεις», η Ελένη Ράντου μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στη δημόσια τηλεόραση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες προορίζεται για τον ρόλο της δασκάλας κλασικού τραγουδιού της Μαρίας Κάλλας, η οποία έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της μετέπειτα λαμπρής πορείας της.

Στα «λημέρια» της ΕΡΤ επιστρέφει ένα ακόμα δυνατό όνομα. Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ για να αναλάβει νέο σπονδυλωτό project, που θα περιλαμβάνει τρεις ή τέσσερις τηλεταινίες.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved