Γιάννης Πλούταρχος: «Αγανάκτησα, έβαλα τα κλάματα και είπα ότι δεν...»
Media

Γιάννης Πλούταρχος: «Αγανάκτησα, έβαλα τα κλάματα και είπα ότι δεν...»

Στούντιο 4: Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν σήμερα 19/3 καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στη δυσλεξία.

«Ήμουν Τετάρτη Δημοτικού και είχε βγει ένας νόμος που τα μικρά χωριά έπρεπε να μεταφερθούν στα μεγαλύτερα για να κάνουν την εκπαίδευσή τους. Τότε αντέδρασαν οι κάτοικοι του χωριού και δεν μας πήγαιναν στο σχολείο.

Κατερίνα Κακοσαίου: «Δεν θα ξεχάσω αυτή την κουβέντα του πατέρα μου»

ploutarxos.jpg

Τη μισή τετάρτη και τη μισή πέμπτη δεν πήγα καθόλου σχολείο. Κάποια στιγμή πήγαμε, είχα κενά και το θέμα μου που ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ανορθόγραφος και δεν τα κατάφερα ποτέ. Δεν μπόρεσε ποτέ να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ διαβάζω ζαλίζομαι. Μπέρδευα τα γράμματα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος και συνέχισε:

«Δεν ήμουν καθόλου καλός στο σχολείο. Κάποια στιγμή στην πρώτη Λυκείου τα παράτησα. Δεν τα κατάφερα ούτε στο Γενικό Λύκειο, ούτε στο Τεχνικό. Αγανάκτησα, τα έβαλα με τον εαυτό μου και έβαλα τα κλάματα και είπα ότι δεν μπορείς τίποτα και δεν κάνεις τίποτα. Ήταν και η μάνα μου δίπλα και έκλαιγα, ενώ οδηγούσα. Μου έλεγε: όλα τα κάνεις σωστά, μην λες τέτοια πράγματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχολεία, εσύ να είσαι καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα: Το ΔΕΠΥ σίγουρα δεν είναι η αιτία να σταµατήσει κανείς ούτε την προσπάθεια ούτε τα όνειρα

Γιάννης Πλούταρχος: Το Tik Tok αποθεώνει τη μητέρα του που χορεύει τραγούδι του εγγονού της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved