Η γη της ελιάς σπόιλερ: Στη φόρα το κρυφό παρελθόν του Στάθη – Σοκαρισμένες Βασιλική- Αριάδνη
Media

Η γη της ελιάς σπόιλερ: Στη φόρα το κρυφό παρελθόν του Στάθη – Σοκαρισμένες Βασιλική- Αριάδνη

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του Mega, Η γη της ελιάς. Η Βασιλική και η Αριάδνη μαθαίνουν το κρυφό παρελθόν του Στάθη και σοκάρονται.

Όσο περισσότερο χρόνο περνούν μαζί η Βασιλική και η Αριάδνη, τόσο καλύτερα γνωρίζουν τη μία την άλλη και δένονται μεταξύ τους. Οι αδελφές ανακαλύπτουν ότι έχουν αρκετά κοινά και ταυτόχρονα ξεδιπλώνουν η μία στην άλλη άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Αφροδίτης θα είναι τραγικό! Όλα στο φως για τη σχέση της με τον Χρήστο

ariadni.jpg

Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει μεγάλη χαρά τόσο στον Στάθη όσο και στην Ιουλία. Μάλιστα, η Βασιλική ανοίγει την καρδιά της στην Αριάδνη και της εξομολογείται όλα τα μυστικά της, ενώ την ίδια στιγμή διαπιστώνει ότι κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσα στην αδελφή της και στον Χρήστο. Μερικές ημέρες αργότερα, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στον πατέρα τους με αφορμή τα γενέθλιά του. Έτσι, στήνουν μια όμορφη γιορτή στο σπίτι του.

Η γη της ελιάς: Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο- Τιμωρούν τη Χάιδω και θρηνεί το παιδί της

stathis.jpg

Ωστόσο, η αντίδραση του Στάθη δεν είναι αυτή που περίμεναν και τις αφήνει άφωνες και πολύ αμήχανες. Ανακαλύπτουν, λοιπόν, ότι ο άντρας έχει ένα παιδικό τραύμα, το οποίο δεν του επιτρέπει να χαρεί αυτή την τόσο σημαντική στιγμή. Μάλιστα, ο ίδιος τους εξομολογείται ότι ένα συγκεκριμένο γεγονός έχει «στοιχειώσει» για πάντα την ψυχή του και σχετίζεται με την ημέρα των γενεθλίων του. Η Βασιλική και η Αριάδνη παθαίνουν σοκ με όσα μαθαίνουν και προσφέρουν απλόχερα στον πατέρα τους την αγάπη και τη φροντίδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη, καθώς διαπιστώνουν ότι πίσω από τον δυναμισμό του κρύβεται ένας πληγωμένος άντρας.

Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το φινάλε της σχέσης Αθηνάς και Τζον

vasiliki-gi-elias.jpg

Μερικές ημέρες αργότερα, το ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στον Στάθη και την Αριάδνη διαλύεται. Αφορμή στέκεται το γεγονός ότι η κοπέλα έχει αναλάβει για μερικές ημέρες χρέη μαγείρισσα στην ταβέρνα του Χρήστου και έχει στενές επαφές με την Αφροδίτη, παρά την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της να μείνει μακριά από το ζευγάρι. Η Αριάδνη προσπαθεί, λοιπόν, να κρύψει την αλήθεια από τον Στάθη, όμως εκείνος μαθαίνει τα πάντα και γίνεται έξαλλος μαζί της. Ακολουθεί ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους και εκείνος την κατηγορεί ότι είναι μια ψεύτρα που αθετεί τις υποσχέσεις της. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο- Τιμωρούν τη Χάιδω και θρηνεί το παιδί της

Γη της ελιάς – Το spoiler «φωτιά» του Μουμούρη: «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

Γη της Ελιάς – Παπανδρέου: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρίσω από τη σειρά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved