Ηλέκτρα: Ο Βρεττός θέτει έναν σκληρό όρο στον Νικόλα
Media

Ηλέκτρα: Ο Βρεττός θέτει έναν σκληρό όρο στον Νικόλα

Ηλέκτρα: Ένας Άγγλος γιατρός δίνει ελπίδες στον Νικόλα, αλλά τα χρήματα είναι πολλά και ο νεαρός εξαρτάται από τον πατέρα του, ο οποίος του θέτει έναν σκληρό όρο.

Παράλληλα, η Νεφέλη διαπιστώνει τα αισθήματα του Παύλου για τη μητέρα της, ενώ η Ηλέκτρα φοβάται για τη ζωή του Παύλου.

Ηλέκτρα: Ο Χάρης προτείνει μια παρακινδυνευμένη ιδέα

HLEKTRA.jpg

Η Τιτίκα προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να φύγει μακριά από τον Νικόλα. Όταν τα λόγια της μάνας τού φτάνουν στα αυτιά του νεαρού, η ρήξη είναι αναπόφευκτη. Παράλληλα, ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα. Από την άλλη, ο Βρεττός και η Δόμνα βρίσκονται σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων. Κι ενώ η Δόμνα είναι έτοιμη για σύγκρουση, ο άντρας έχει ένα αίτημα που την αφήνει έκπληκτη. Κι όσο η Ηλέκτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το τσιράκι του Αχιλλέα καταφέρνει να εντοπίσει τον Παύλο στην Αρσινόη. Ωστόσο, επειδή στους δρόμους του νησιού δεν είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν άγνωστοι τέτοια εποχή, ο Χάρης αντιλαμβάνεται αμέσως το τσιράκι του Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης λέει στον Βρεττό πως αν μάθαινε ποτέ πως η Ηλέκτρα τον απατά θα τη σκότωνε και έπειτα θα αυτοκτονούσε.

ilektra-pavlos-1200x773.jpg

Ο Παύλος απογοητεύει τη Νεφέλη

Η Δανάη πηγαίνει να δει τον Νικόλα και να του πει ευθέως τι πιστεύει για εκείνον. Το ίδιο κάνει και η Νεφέλη, η οποία αποφασίζει να μιλήσει στον Παύλο για το σημείωμα και να τον ρωτήσει γιατί ύστερα από αυτό την αποφεύγει. Αλλά εκείνος της αποκαλύπτει πως το ερωτικό σημείωμα δεν ήταν για εκείνη. Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι . το ραβασάκι προοριζόταν για τη μητέρα της και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Τότε, τον πιέζει να πει την αλήθεια. Εν τω μεταξύ, ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει. Χρειάζονται, όμως, πολλά χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει ούτε αυτός ούτε η Τιτίκα, αφού ο Βρεττός αποκλήρωσε τον Νικόλα. Όταν του ζητούν βοήθεια, ο επιχειρηματίας πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο! Την ίδια στιγμή, η Ηλέκτρα συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή του Παύλου. Του λέει ότι για να μείνει ζωντανός πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης και η ένταση τους κάνει να φιληθούν παθιασμένα. Η Νεφέλη, όμως, πηγαίνει να συζητήσει ξανά με τον Παύλο για το ερωτικό σημείωμα και πλησιάζει στο παράθυρο από το καμαράκι, ενώ ο Παύλος με τη μητέρα της κάνουν έρωτα!

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved