Γεωργία Μπετχαβά: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναμπώ στο MasterChef, θα έπαιζα πιο στρατηγικά»
Media

Γεωργία Μπετχαβά: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναμπώ στο MasterChef, θα έπαιζα πιο στρατηγικά»

Η Γεωργία Μπετχαβά ήταν μία από τις έντονες παρουσίες του φετινού κύκλου του «MasterChef» του STAR, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει τόσο με τη μαγειρική της φαντασία όσο και με τον δυναμισμό της στην κουζίνα.

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, μιλάει για την εμπειρία της, αποκαλύπτοντας ποιον θέλει να δει νικητή. Παράλληλα, εξομολογείται ότι η απόδοσή της στη δοκιμασία αποχώρησης επηρεάστηκε από όσα συνέβαιναν με τους συμπαίκτες της στο σπίτι και λέει τι θα έκανε αν έμπαινε ξανά στον διαγωνισμό…

Γεωργία Μπετχαβά: Αγνώριστη μετά την αποχώρησή της από το MasterChef - Η αλλαγή και οι αποκαλύψεις

mpetxava.jpg

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνετε;

Ήμουν εξαρχής αληθινή και προσηλωμένη στον στόχο μου, οπότε δεν μετανιώνω για κάτι.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο «MasterChef»;

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στον διαγωνισμό είναι το ότι κλήθηκα να διαχειριστώ τη συμπεριφορά των συμπαικτών μου, δίχως να φθείρω τον εαυτό μου και να συνεχίσω να είμαι συναγωνίστρια.

Θεωρείτε ότι η απόδοσή σας στη δοκιμασία αποχώρησης επηρεάστηκε από τη στάση των συμπαικτών σας στο σπίτι;

Ναι, θεωρώ ότι η απόδοσή μου στη δοκιμασία της αποχώρησης επηρεάστηκε ολοκληρωτικά από όσα συνέβαιναν με τους συμπαίκτες μου στο σπίτι, γιατί σκεφτόμουν διαρκώς ότι συμμετείχα στον διαγωνισμό για να γίνω καλύτερη και ταυτόχρονα κάποιοι μισούσαν αυτό που ήμουν.

Υπάρχουν συμμετέχοντες που έχουν άλλη συμπεριφορά όταν κλείνουν οι κάμερες;

Ναι, υπάρχουν τέτοιοι συμμετέχοντες και-μάλιστα είναι αρκετοί. Επίσης, η συμπεριφορά τους ήταν αρνητική προς το πρόσωπό μου.

Ποια στιγμή του διαγωνισμού απολαύσατε περισσότερο;

Περισσότερο απ’ όλες απόλαυσα τη στιγμή που κέρδισα τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο, γιατί ήξερα ότι είχε πολύ ψηλά τον εαυτό του. Βέβαια, ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο κατηγορούσε εμένα για ό,τι συνέβαινε στην ομάδα...

Αν σας δινόταν η ευκαιρία να ξαναμπείτε στο «MasterChef», θα αλλάζατε κάτι;

Ναι, αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναμπώ στον διαγωνισμό, θα έπαιζα πιο στρατηγικά και δεν θα ήμουν καθόλου συναισθηματική.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved