Μόρτζος: Ο Λαμπάτος επί μονίμου βάσεως ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος - H on air απάντηση
Media

Μόρτζος: Ο Λαμπάτος επί μονίμου βάσεως ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος - H on air απάντηση

Χείμαρρος ο Γιάννης Μόρτζος στο Πρωινό Σουσού για τον Γιώργο Λαμπάτο και τη συνεργασία τους στο παρελθόν, ο οποίος για ακόμα μία φορά ανέφερε πως ο ηθοποιός πήγαινε στις πρόβες μεθυσμένος.

Αρχικά είπε ο Γιάννης Μόρτζος: «Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας. Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί. Δεν κάναμε ποτέ πρεμιέρα και του είπαμε: “Γιώργο, μάζεψέ τα και φύγε”. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεχτη. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος.

Χείμαρρος ο Μόρτζος για τον Λαμπάτο: «Δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός και να είσαι και μπεκρής»

mortzos-lampatos.jpg

Επί μονίμου βάσεως, μια εβδομάδα στις πρόβες γιατί δεν κάναμε παραπάνω… Όποτε ερχόταν για πρόβα τον έβλεπα εγώ τα είχε κοπανήσει πριν. Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει. Ο Λαμπάτος δεν έχει κάνει καμιά ιδιαίτερη επιτυχία, λυπάμαι που το λέω. Δεν τον έχω δει να παίζει σε κάποιο έργο κλασικό, σε μια παράσταση μεγάλη»!

Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή ύστερα από την κίνηση γενναιοδωρίας

lampatos12.jpg

Με τη σειρά του Γιώργος Λαμπάτος είπε στο Πρωινό Σουσού: «Είναι εκτός πραγματικότητας, δεν θέλω να σχολιάσω, απλά θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε κάναμε 4-5 πρόβες και έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα και δεν ξέρω τι το ωθεί να λέει αυτά τα πράγματα… Ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση»!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λαμπάτος: Η κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου στον ηθοποιό

Λαμπάτος για Μόρτζο μετά την ατυχή συνεργασία τους: «Είναι γενικότητες και αοριστολογίες όσα λέει»

Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω κινδυνεύσει λόγω του Φιλιππίδη. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved